Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfojtani a kényszeresen visszatérő sírást?
Figyelt kérdés
Segítséget kérek. Kétgyermekes anyuka vagyok, amikor megyünk vendégségbe anyósomékhoz kényszeresen sírok már odafele, és ott egesz nap. Már mindenhogy próbáltam elfolytani sikertelenül. Férjem már utálkozik emiatt. Ez a dolog szétzilálta a házasságunkat. :(2023. jún. 18. 14:27
21/21 anonim válasza:
Ismerős, nálunk az van, hogy anyósom folyamatosan szóbahoz egy nekem fájó témát, többször is kérte már a párom, hogy előttem ne említse a dolgot, de nem tud másról beszélni. Nem érti meg, értetlenkedik, hogy most ezzel mi a baj... Volt olyan, hogy 15 perc alatt háromszor hozta szóba, én meg hazafelé végig sírtam az utat. Szerintem a következő az lesz, hogy direkt előtte fogok sírni és a földön vergődni, hátha így eljut az agyáig, hogy nekem ezzel mennyi fájdalmat okoz. Ugyanis utána mindig 3-4 napig rosszul vagyok.
Nem tudom mi a megoldás, csak mondom, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!