Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek lazább es nem megfeleltségi kényszeres, ha mindig akkor merek csak vele lenni ha épp toppon vagyok?
Eleinte ismerkedésnél altalában ritkábbak a találkozások, tehát mindig "harmatos" vagyok neki(illatos frissen festett/mosott haj, szép enyhe smink, üdeség)
Csak épp kezd komolyodni a dolog, sűrűbben találkozunk, jobban "össze vagyunk nőve".
Gyakorta vagyok amugy fáradt, vagy fáj a hátam, tornazni kellene, de ahhoz sincs erőm, es nem naponta mosok hajat es nem naponta akarom borotválni sem a lábam, vagy épp fel vagyok fázva, vagy rosszat ettem, stb
Es egyre jobban kezdek ott tartani mikor megbeszéljük hogy egyutt leszunk, a készülődéssel járo macera hogy már megint es megint a toppon legyek, meg kivirulva, nem megy.
Állandóan a "bomba formát"hozni.
Ez görcsöket szül es lemondom a találkozokat, ill inkább ritkitom a találkozásokat. Csak ez miatt hogy nincs kedvem újra es újra összeszedni magam.
Mikozben ő siman lazán melegitoben, csak este tusol, semmilyen hasonlot nem tesz mint amiket en. De én meg nem ez vagyok. Nem tudom elengedni magam.
Mit csináljak hogy ne nyomasszon, ne teher legyen nekem egy kapcsolat?
Exemmel bőven jo volt mert ő akkor is imádott ha epp taccs részeg is voltam (megesett de nem jellemzo), vagy 3 napja nem aludtam es voltakepp felmosorongynak nezhettem ki.
De ez a srác ki is dobna szerintem ha ezt neki is előadnám. Nem áll szándékomban ugyan csak jelzem hogy az ex és a mostani ég es föld. Az exszel soha nem görcsöltem, a mostanival meg folyamat.
Es nem.
Ugy mondanám inkabb ritka az aki felér hozzam.
Nem szeretek magam alatt valasztani.
Hu de elgondolkodtato.ez tetszik :)
Tenyleg ez is megy belole hogy azt hiszi hanyagolom meg nem szeretem stb
A borotva is ólomsúlyú ilyenkor nekem. Legszivesebben lemondanám ujra és ujra.
Nagyon gáz a helyzet .
Otthagyni?
Inkabb ugy mondanám ha vége lenne a fájdalom mellett éreznék azért megkönnyebbülést is.
Nem tervezem otthagyni.
Miutan találkozunk valahogy elmulnak a görcseim. Ezek folyamat akkor jonnek elő MIELŐTT találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!