Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek lazább es nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek lazább es nem megfeleltségi kényszeres, ha mindig akkor merek csak vele lenni ha épp toppon vagyok?

Figyelt kérdés

Eleinte ismerkedésnél altalában ritkábbak a találkozások, tehát mindig "harmatos" vagyok neki(illatos frissen festett/mosott haj, szép enyhe smink, üdeség)

Csak épp kezd komolyodni a dolog, sűrűbben találkozunk, jobban "össze vagyunk nőve".

Gyakorta vagyok amugy fáradt, vagy fáj a hátam, tornazni kellene, de ahhoz sincs erőm, es nem naponta mosok hajat es nem naponta akarom borotválni sem a lábam, vagy épp fel vagyok fázva, vagy rosszat ettem, stb

Es egyre jobban kezdek ott tartani mikor megbeszéljük hogy egyutt leszunk, a készülődéssel járo macera hogy már megint es megint a toppon legyek, meg kivirulva, nem megy.

Állandóan a "bomba formát"hozni.

Ez görcsöket szül es lemondom a találkozokat, ill inkább ritkitom a találkozásokat. Csak ez miatt hogy nincs kedvem újra es újra összeszedni magam.

Mikozben ő siman lazán melegitoben, csak este tusol, semmilyen hasonlot nem tesz mint amiket en. De én meg nem ez vagyok. Nem tudom elengedni magam.

Mit csináljak hogy ne nyomasszon, ne teher legyen nekem egy kapcsolat?

Exemmel bőven jo volt mert ő akkor is imádott ha epp taccs részeg is voltam (megesett de nem jellemzo), vagy 3 napja nem aludtam es voltakepp felmosorongynak nezhettem ki.

De ez a srác ki is dobna szerintem ha ezt neki is előadnám. Nem áll szándékomban ugyan csak jelzem hogy az ex és a mostani ég es föld. Az exszel soha nem görcsöltem, a mostanival meg folyamat.

#toppon lenni
2021. ápr. 20. 07:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Szoval mellett nem is vagyok önmagam hanem kvázi egy masik nő.

Ami el is mulik mikor nem vagyunk egyutt. Es megint feléled amikor vele vagyok.

Nah ezt erzem.

2021. ápr. 20. 08:56
 22/28 A kérdező kommentje:
Skizo hajlamom lenne??
2021. ápr. 20. 08:57
 23/28 A kérdező kommentje:
*ő 30 feletti bőven
2021. ápr. 20. 09:00
 24/28 A kérdező kommentje:
Azért az nagyon jól esett tőle, mikor mondtam neki hogy ő a szememben igazi Férfi!, full határozottan mondta hogy te meg Igazi Nő!
2021. ápr. 20. 09:06
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
te amúgy minek írsz ki kérdést, ha csak te kommentelgetsz alá? :D elbeszélgetsz te magaddal is, fordulj orvoshoz.
2021. ápr. 20. 09:40
 26/28 A kérdező kommentje:

Te nem tudsz olvasni?

19 kérdezett olyat hogy vajon miert nem tudom magam elengedni mellette.

Igy elkezdtem ezen gondolkodni.

És megvan. Csak voltak dolgok amik elküldés után még eszembe jutottak.

Rájöttem. Mert nem vagyok önmagam mellette, ezt ő váltja ki belőlem és ő azt szereti aki mellette vagyok, mivel masképp nem is tud rolam semmit.

Pl azt sem hogy ide írkálok görcsökkel.

És még mindig nem kaptam megoldasi javaslatokat

2021. ápr. 20. 09:48
 27/28 anonim ***** válasza:
te meg nem látod a kérdésedhez tartozó komment szekciót? :D egymás után 3-4 választ írsz, belőled áll az egész. azért nem kapsz megoldási javaslatokat, mert elbeszélgetsz te magaddal is, illetve senkit nem érdekel ez a pitiáner "jaj úgy izgulok mintha első randink lenne" probléma. nézz már körül, az emberek ide komoly megoldandó gondokkal jönnek, neked meg az a legnagyobb bajod, hogy minden randi előtt csicsapicsa leszel és unod a sok készülést. hát komolyan ennél nagyobb bajod ne legyen :D
2021. ápr. 20. 10:38
 28/28 A kérdező kommentje:

Eddig szinte csak az jött hogy szakitsak.

Oks nem erdekes a kerdesem.

Máskor kiirom izgalmasabbra.

Köszi lépek

2021. ápr. 20. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!