Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszeres szokás mellett tartós kapcsolat?
Páromnak van egy borzalmas szokása, én megőrülök tőle: minden egyes pillanatban tépkedi a kezét. Az ujjai körül már nincs bőr, állandóan véres, sebes. Már többször kértem, hogy hagyja abba, de azt mondja, hogy forduljak el, ha nem tetszik. Bárhol vagyunk, állandóan tépkedi. Szerintem nem normális eleve, de nem tudom, hogy mit tehetnék. Tulajdonképpen csak ez miatt legszívesebben szakítanék.
Vagy ez túl drasztikus lépés lenne? Mikor meglátom, hogy megint csinálja, akkor a gyomrom görcsbe szorul és érzem magamban az agressziót, hogy legszívesebben megütném. Pedig én vagyok a nő. Nem tudom mit tegyek.
Rá kéne jönni, hogy ez milyen jellegű nála. Van aki megeszi, van aki szeretí csak le húzni, valakit zavar, hogy kiáll egy bőrdarab és minden szarba beleakad. Én pl utóbbi vagyok és úgy oldottam meg, hogy vettem egy kulcstartóra fűzhető körömcsipeszt, amivel le tudom vágni az ujjamról a bőrt, hogyha kiáll. Azóta elmúlt és szép a kezem.
32/f
Szex közbeeeen? Ez egy állat :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!