Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan férfiről aki a felesége mellett szeretőt tart? Mit gondoltok a szeretőről aki tudja, hogy van a pasinak felesége, de mégis megmarad annál a pasinál?
A standard gyakoris válasz: A férfi egy szemét disznó aki két ártatlan, sebezhető nő érzelmeivel játszik.
Az én válaszom: Pont leszarom ki kivel dug, csak ne nyavajogjon utána, ha éppen beüt a szar.
A férfi maradjon csendben, a szerető nő meg tudja, hogy hol a helye. Aztán felőlem úgy és ott csinálják ahogy akarják.
Hogy a gyk-s hülye tyúkok hordában tudják utálni a férfiakat. Tudod, akiknek minden második szavuk, hogy nőgyűlölő.
Írna ki itt egy pasas egy kérdést pl:
miért ilyen dögunalom minden nő? Miért ilyen humortalan? Miért lenézőek mindenkivel? Mitől vannak nagyra önmagukkal? Mit értek el idáig? stbstbstb...
Egyből szrrá nyomkodnák a jelentem gombot a modiknak.
1, Ilyenkor a 3 kívánságos Nyuszika-Medve vicc jut eszembe. És nem is vagyok gonosz:);
2, Ne féljen, lépjen ki ebből: ha a hapsija erre képes, akkor a hapsi nem szeretni, hanem megalázni szereti a nőket.
Oké, én azt tartom hogy egy tökös gyerek! Van mellette egy unalmas frigid nő, aki azt gondolja, hogy végre bilincset tett a férjére. Azt gondolta, hogy most már ő diktál, annyi szex lesz, amennyit ő gondol (max. havi 1).
Aztán a férfi ezt megelégelte, és visszakézből ad egy mattot a feleségének. Hát ez ennyi. Én ezt gondolom. Sőt, én még barátilag meg is veregetném a vállát, és gratulálnék neki: szép volt haver! A szeretőről pedig az a véleményem... hogy....őőőőő... tuti, izgalmas.
Ja, még egy üzenetem lenne a leendő feleségek felé: ha frigid vagy, asszexuális, uralkodó, elnyomó típus, akkor légyszi maradjatok egyedül, ne kényszerítsétek bele a normális férfiakat ebbe a játékba. Ha meg azzal szórakoztok hogy a szexmegvonás a bünti, akkor meg így jártok.
Nős vagyok.
Vannak szeretőim.
Kivétel nélkül mindegyik férjezett...
A kör bezárult.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!