Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nem értem mégis mit keresnek a gyönyörű nők az ilyenek mellett?!
Figyelt kérdés
rengetegszer látom h egy nagyon csinos,elegáns kifinomult ,angyalarcú lány mellett egy ocsmányság sétál kézen fogva.mégis mit lát benne? h állhatott össze egy ilyennel? se nem izmos,se nem helyes,teljesen átlagos vagy még bőven az alatti.komolyan már tátott szájjal nézem őket mert nem értem h ha még ezeknek is összejött(nem is akármilyen) nekem miért nem?!2012. szept. 30. 11:58
2/16 anonim válasza:
Az a pasi tud valamit, amit Te nem! Ért a nők nyelvén.
3/16 anonim válasza:
Inkább szerintem a pénz dominál. A normál kinézetü pasik is értenek a nő nyelvén még sincs csajuk.
4/16 anonim válasza:
Vagy a pénz, vagy csak szívatja a nő.
5/16 anonim válasza:
Én sem vagyok egy Adonisz, a barátnőm pedig gyönyörű. Csak külsőleg különbözünk, belsőleg azonosak vagyunk, és imádjuk egymást. Ne légy ennyire irigy másokra.
6/16 anonim válasza:
számomra ha egy pasi lelkiekben olyan amire szükségem van, az felülírja a külsőt elég nagy mértékben. arról nem is beszélve, hogy mi a csúnya és mi a szép az elég szubjektív.
7/16 anonim válasza:
Jajj.. ez a sok "pénzes" válasz..
Talán mert ők nem csak a külsőségeket nézik, mint Te..
Ha egyszer lesz egy barátnőd, ne azért legyen, hogy másoknak dicsekedj vele, hogy milyen szép.. főleg ha belülről egy nagy 0!
8/16 anonim válasza:
De téged ez miért zavar??!!!!
9/16 anonim válasza:
12:12 Olyan nő nincs, aki nemcsak a külsőségeket nézi.
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!