Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nem értem mégis mit keresnek a gyönyörű nők az ilyenek mellett?!
Mondjuk hogy szereti a lány a pasit, a pasi a lányt. Nem kezeli qrvaként, nem akarja seggbe dugni, nincsenek perverz vágyai, nem flörtöl a barátnője mellett más nőkkel, nem csalja meg a barátnőjét, van normális munkája, életcélja stb.
miért ítéled el a másikat csak a kinézete alapján?
mit irigykedsz rá? Biztos te többet tudnál nyújtani a csajnak mint ő, sírásban meg önsajnálatban biztosan vernéd!
Egyetértek az egyik válaszolóval: már megint csak a pénz?!..
Ismerek egy 50-es éveiben járó férfit, akinek teljesen átlagos munkája van(nem keres sokat) és pluszként elég csúnyácska is. Viszont pár éve összejött egy fiatal és szép lánnyal.Azóta van egy kislányuk is.:) Vajon a lány a pénz miatt van vele?-hát erősen kétlem mert a pasi tényleg nem keres sokat. Valószínűbb, hogy a férfi belsője fogta meg a lányt.
Ha már írták feljebb, hogy a szépség relatív itt van még egy példa. Mi a volt barátommal is. Engem folyton dicsértek a haverjai, hogy hogyan talált egy ilyen szép lányt, mint én (nem egó csak tényleg ilyeneket mondtak) meg, hogy milyen mázlista. Viszont nekem pár barátnőm mondogatta, hogy mégis mit látok benne meg, hogy nem is helyes mire mindig ezt válaszoltam mosolyogva "de nekem helyes.:) ízlések és pofonok".
"Komolyan nem értem mégis mit keresnek a gyönyörű nők az ilyenek mellett?!"-nem csak a külsőt nézik ilyen egyszerű(persze belátom, hogy vannak kivételek, akik csak a pénzt nézik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!