Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kötetlen kapcsolatban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötetlen kapcsolatban miért érezteti vki kényszeresen, hogy kötetlen?

Figyelt kérdés

Miért nem hagyja a dolgokat egyszerűen csak ugy, ahogy vannak? Miért kell a határvonalakat újra és újra kijelölgetni?

Miért nem szárnyalhat az, aki akar egyszerűen? Miért kell "lerángatni" mindig a földre a másikat az illúzióiból?

Miért kell racionálisnak maradni egy kapcsolatban?

Miért nem hagyja megélni, ahogy akarom?

#monogám laza kapcsolat
2021. márc. 27. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudatosítani akarja, hogy nem párkapcsolat, kvázi dugtok, ezt meg nem akarja túldimenzionálni. Inkább te gondolkozz el, hogy miért akarsz szárnyalni? Ha szerelmes vagy, akkor zárd le mihamarabb, mert nem akarja azt nyújtani, ami a te igényed!
2021. márc. 27. 18:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Miert akarja bennem ezt tudatositani ujra meg ujra ugy, hogy eleve tudom?

Attol még én simán ellennék a kis illuzioimmal szivesen. Nem kell nyujtania tobbet ha nem akar nem megy neki.

De azert az én személyes terembe miert mászik bele? Miert nem en dönthetek arrol hogy kell e nekem illuzio. Errol miert akar ő dönteni.

2021. márc. 27. 18:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem akarom lezárni mert nekem igy teljesen jo lenne.

Nem kell masik srac hogy aztan meg el is higyjem hogy az meg kapcsolat meg szerelem aztan elhagy.

2021. márc. 27. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Mar megint te...
2021. márc. 27. 18:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Megint?

Mert mások is igy?

2021. márc. 27. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Azért hogy tudd, csak egy szexuàlis segédeszköz vagy.

Nehogy azt hidd hogy többre tart.

2021. márc. 27. 19:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet tippelgetni, hogy ezért, meg azért, de teljesen fölösleges. Lényeg, hogy téged zavar. Mondd meg neki, hogy fogja be a száját, használja másra, vagy te lelépsz mert idegesit a papagájkodása.
2021. márc. 27. 20:56
 8/11 A kérdező kommentje:

6. Az mindegy ő mire tart engem.

De attol én mèg nem tartom annak magam.

Köszi 7.

Már mondtam neki azt hogy rám rombolóan hat hogy állandóan a racionalitásban kell lennem, azt mondta hogy ezt nem érti miről beszélek. Nem mentem bele jobban. Szoval meg sem lehet beszélni vele.

2021. márc. 28. 06:34
 9/11 anonim ***** válasza:
A lényeget nem érted, nem akar kötöttséget. A te szárnyalásod/illúziód gondolom azt takarja, hogy megosztod vele a mindennapjaidat, beszámoltatod az övéről, számon kéred, ha nem jelentkezik, elvárod, hogy figyelmes legyen stb. Na ő pont ezt nem akarja.. Ha tévedek, akkor leírhatod, hogy mi ez az illúzió.
2021. márc. 28. 12:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Alapbol beszelgetunk eleve a hetkoznapokrol is meg arrol kivel mi van. Söt neki fontos is hogy ismerjüj egymast es legyen beszelgetes.

Az illuzoim pl boldogsag ebben az egeszben

2021. márc. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!