Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek lazább es nem megfeleltségi kényszeres, ha mindig akkor merek csak vele lenni ha épp toppon vagyok?
Eleinte ismerkedésnél altalában ritkábbak a találkozások, tehát mindig "harmatos" vagyok neki(illatos frissen festett/mosott haj, szép enyhe smink, üdeség)
Csak épp kezd komolyodni a dolog, sűrűbben találkozunk, jobban "össze vagyunk nőve".
Gyakorta vagyok amugy fáradt, vagy fáj a hátam, tornazni kellene, de ahhoz sincs erőm, es nem naponta mosok hajat es nem naponta akarom borotválni sem a lábam, vagy épp fel vagyok fázva, vagy rosszat ettem, stb
Es egyre jobban kezdek ott tartani mikor megbeszéljük hogy egyutt leszunk, a készülődéssel járo macera hogy már megint es megint a toppon legyek, meg kivirulva, nem megy.
Állandóan a "bomba formát"hozni.
Ez görcsöket szül es lemondom a találkozokat, ill inkább ritkitom a találkozásokat. Csak ez miatt hogy nincs kedvem újra es újra összeszedni magam.
Mikozben ő siman lazán melegitoben, csak este tusol, semmilyen hasonlot nem tesz mint amiket en. De én meg nem ez vagyok. Nem tudom elengedni magam.
Mit csináljak hogy ne nyomasszon, ne teher legyen nekem egy kapcsolat?
Exemmel bőven jo volt mert ő akkor is imádott ha epp taccs részeg is voltam (megesett de nem jellemzo), vagy 3 napja nem aludtam es voltakepp felmosorongynak nezhettem ki.
De ez a srác ki is dobna szerintem ha ezt neki is előadnám. Nem áll szándékomban ugyan csak jelzem hogy az ex és a mostani ég es föld. Az exszel soha nem görcsöltem, a mostanival meg folyamat.
Kérdés konkretizálva:
Hogyan menjek át ismerkedős randizós feelingből komoly kapcsolatba? Nem tudok átváltani a kettő között!
Együtt járunk és én még mindig ott tartok minden találkozas előtt, mintha először látnám.
Mellette, vele ez az érzés elmulik viszont. De aztan ugye megint nem vagyunk egyutt megint találkozni foguk megint görcsölök.
Nem választottam magam alá. Tetszik a srác.
Vele akarok lenni. Ez nem is kérdés.
Nem teszem magam igenytelenné csak ember is vagyok, nem egy kép. Vannak nehezebb napjaim is.
Nem tudom mire erted hogy nem jo az egesz. Nem tudok ellazulni mint egy komoly kapcsban wc re mernék menni még mellette. Olyan, mintha az elején lennék csak a kapcsolatnak. Es mintha ez stagnálna. Ez a bajom csak.
Változtatni akarok ugy, hogy szeretném ha komolyba át tudnék menni. A házasok sem gorcsolnek mar olyanon hogy uristen nincs rajtam smink! Ezt szeretném magamban erezni.
Persze hogy inkabb az egyedullétet valasztanám mig nincs másik AKI tetszik! Biztos is hogy nem jonnek ossze 2 perc alatt egy pancserrel!! Ez nem is kérdés!
Rá is inkább vártam! Es raztam le azokat akik nem jönnek be!
17 pontosan! Eleinte az ember oké hogy feszeng ismerkedos kapcsolatban. De aztan valahogy ellazul!
Nekem ez miert nem megy? Lassan fél éve járunk és én még mindig "első randira"készülök vele :(
Ő 33 felett, en alatt.
Komoly fèrfi és néha "szigorú".(magas statuszban van)
Határozott. Vezető jellem. Előttem rendesen tekintélye van. Domináns. Ami amugy nagyon vonz hozzá szexuálisan is. Szexben speciel szószerint függök tőle mint a drogtól a szemelyisége miatt is.
Ő még melegítőben is kész Férfi.
Egy pillantásával is "elgyengít". Szinte minden alkalommal újra es újra szerelmes leszek belé. Nagyon sajnálom mikor már el kell jönnöm vagy hasonlok(nem élünk együtt).
Es akkor amikor nem vagyunk együtt..jön ez. Hogy le akarom mondani.ugy erzem nem tudom magam összeszedni.
Ugy érzem (ez most jo hülyén fog hangzani:) mintha sunyin lopnám tőle az érzelmeit, meg sunyin csábítanám, mintha "trükköznék" csak, es valojában nem magam adnám.
És marhára nem tudatos!!mielott vki elkezdené azt irni hogy játszmázom.
Kihoz belőlem vmi olyan Nőt, ("nőstényt") Ösztönösen!, ami nincs bennem, amikor nem vele vagyok!
Remélem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!