Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segitsek a páromnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segitsek a páromnak, ha megfelelési kényszere van felém?

Figyelt kérdés
Együtt élünk 2 éve és semmi extra elvárásom nincs mégis megfelelési kényszere van...egyszerűen nem értem mert semmi oka nem lenne.
2023. máj. 7. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ez miben nyilvánul meg?
2023. máj. 7. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Valamiért kiváltod belőle. Vagy társfüggő és fél, hogy elveszíti a kapcsolatot, ezért "teper" és folyton bizonyít, vagy ennyire nincs önbizalma. Esetleg azt érzi, hogy te jobb vagy nála. Ezt neki kell megoldania. Amit tudsz tenni, hogy nyíltan beszélgetsz vele erről és gyakran beszélsz a saját érzéseidről felé. Érezze, hogy fontos neked.
2023. máj. 7. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Pszichológust neki!
2023. máj. 7. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudsz benne segíteni, mert sajnos magából indul ki. A következő lépése a féltékenység lesz, és meg is fog csalni. Te pedig nem fogod érteni, hogy miért féltékeny, mikor nem szolgáltál rá. Párhuzamosan fogja vinni a két/három kapcsolatát egészen addig amig rá nem jösz, ki nem derítesz mindet, és lelépsz tőle. "Természetesen" te leszel a szemét ghostingoló, mivel szó nélkül zárod a soraidat. Cirkusz nélkül.

Ez a forgatókönyv az ilyen emberek 99,9%-ánál.

2023. máj. 7. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Jah és még kmülönböző trükközései lesznek, hogy téged féltékennyé tegyen, főleg akkor ha te nem féltékenykedsz, nem vagy féltékeny tipus.

Erre számíts még.

2023. máj. 7. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Támogatod, hogy elmenjen egy pszichológushoz. És akkor majd lesz normális őnértékelése.
2023. máj. 7. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Leülni vele, és közölni, hogy az eddigi lépései neked jók, elegek, nem kell minden *5-re művelni.
2023. máj. 7. 21:53
 8/9 A kérdező kommentje:

A 2# irja jól. Szoktunk néha beszélgetni róla, ő se tudja miert. Előző kapcsolatokban otthagyták és igen fél.

Nem féltékeny, és megcsalni se fog (amúgy se 20évesek vagyunk).

És mindig érzékeltetem hogy ő a legfontosabb.

2023. máj. 8. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem volt egy 38 éves társ és egyéb függő férfi az életemben. Ő is bevallotta. S igen az volt a forgatókönyv hogy össze vissza gondolkozott, ha másokkal elmentem palacsintázni s nemtudott elérni azt hitte megcsaltam, majd betojt s felszedett mellettem mást is. Kiderült, leléptem. Ilyenek nem normálisak, ugyanolyan pár való hozzájuk. Az idegeimre ment...
2023. máj. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!