Segítség! Kezdődő bulimia?
Nem hiszem, hogy véres sav jön fel, de azt igen, h fáj a torkod. A foaid is tönkremennek majd. A keringésed is megsínyli, fennáll a korai szívroham veszélye. Nagyon nehéz róla lejönni. A lényeg, hogy igyekezz kevesebbet enni, és tudatosan nyelj le minden falatot, hogy ez még bent maradhat, ez még nem sok.
Ha az első hetet kibírod, akkor már könnyebb lesz. Akaraterő.
Nekem baromi nehéz volt, de sikerült abbahagynom.
Remélem sikerül leszoknom a hányásról.:c
Most nagyon beteg vagyok fáj a torkom és nincs semmi erőm:/ Lehet ezért van:s
Köszönöm a segítséged:)
Ez tudod, mindig úgy van, ha hánsz, akkor számolnod kell azzal, hogy az a napod el lesz zsúrva, egyszerűen azért, mert rossz lesz a közérzeted. Fáj a gyomrod, ég a torkod, nincs kedved semmihez.
Főleg, ha naponta többször csinálod, akkor K.O..
SZorítok, hogy ne mélyedj ebbe bele, mert egyszerűen nem éri meg. Ráadául egy csomó kaja úgyis benned marad és még hízni is fogsz (főleg, ha csokit habzsolsz...). EZ van.:(
csokit ritkán eszek, de ha kapok valakitől persze nem bírom megállni hogy ne egyem meg rögtön:s
Úgy érzem, hogy nem tudok leállni:/ Én nagyon szeretném de ha rámjön ez a falásroham elfeledkezek magamról és csak eszek eszek amíg van mit..
Tanácsot, segítséget meg nem merek kérni orvostól, szégyenlem..
Köszi a segítséget:)
Tudom, ez ilyen.
Nekem, tudod, mi jött be?
A fagyasztott gyümölcsök, főleg az eper.
Ha mai napig rámjön a roham, kirakok 10-15 szemet egy tálba, és elszopogatom, szépen egyesével. Finom, édes, hideg, sokáig tart, ráadásul tisztít és nagyon egészséges.
Vagy a mandula. De én azt nem tudom abba hagyni.:))) Elvileg egy marokkal elég megenni, mert eltelít, finom, egészséges (és az sem baj, ha lecsúszik az egész zacskóval, mert nem lehet lelkiismeretfurdalásod).
Keress magadnak ilyen kajákat, amelyek csemegének számítanak neked, nem mindennap eszed, de ha nem bírsz vele leállni, tudod, hgy nem kell kihányni.Ez szerintem jó ötlet lehet. Ha bármi van, küldj privit. :)
én ezt fagyasztott málnával szoktam, az is nagyon fincsi:)
Mégegyszer köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!