Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bulimiások, tudnátok válaszoln...

Bulimiások, tudnátok válaszolni a (lenti) kérdéseimre?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok bulimiások? Miért szoktatok rá a hányatásra? Megbántátok? "Praktikusnak" tartjátok? Le tudnátok róla könnyen szokni?

2013. febr. 7. 21:12
 1/4 anonim válasza:
100%
1honapja csinalom kb. napi szinten,azert szoktam ra mert buntudatom van eves utan de imadok enni es sporttal csak ugy nem menne le rolam 10kilo.Hat en ma bantam meg legeloszor mert hatalmasat faltam igy este es amikor szerettem volna megszabadulni a kajatol csak ver jott fel es bepanikoltam. igazabol igen,praktikusnak.nem tudnek rola leszokni segitseg nelkul,meg mandulagyulladassal is hanytattam magam pedig az k.rvara nem kellemes.
2013. febr. 21. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kb 2 hete csinálom, előtte anorexiás voltam több, mint egy évig. Rengeteg stressz ért az elmúlt időben, és nem szoktam nagyokat falni, a kisebb adagokat is kihányom, ha van rá lehetőségem. Magát a betegséget nem akartam, nem direkt kezdtem el, úgyhogy ez nem olyasmi, amit meg kéne bánom. Hogy praktikus-e? Nyilván amikor a wc fölött állok, akkor annak találom.

Kicsi rá az esély, hogy le tudnék szokni róla, pedig nagyon szeretnék.

2013. febr. 24. 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek.

Nekem nagyon sokszor rámjön a "na most meghánytatom magam" érzés, pedig sosem eszem egyszerre sokat. A baj(?) csak az, hogy sosem sikerül. Dugdostam már le az ujjaimat, fogkefét, még fésűnyelet és ceruzát is, de egyszerűen nem megy.

Ha rendszeres hajlamot érzek a hánytatásra, viszont nem hányok, attól még betegnek számítok...?

Jöhetnek még válaszok.(:

2013. márc. 12. 19:02
 4/4 anonim válasza:
én nem tudom hogy annak számítok- e, csak pár naponta csinálom, de azért mert eldöntöm magamban hogy meg kell csinálom, mert akkor "büszke" lehetek magamra. szerintem bármikor letudnék róla szokni (bár még nem vagyok függő) mert nagyon utálom, és bár abbahagyhatnám, de nem tehetm mert akkor olyan kövér maradnék mint most vagyok.
2013. máj. 25. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!