Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt tudnátok maradni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok maradni egy kényszeres hazudozóval?

Figyelt kérdés

Ugyanis az én párom az. Ne értsétek félre, nem nagy dolgokban hazudik, olyanokban például hogy mondta, hogy leszokott a dohányzásról (lebukott hogy nem), hogy nincsenek lány barátai, nem szokott velük együtt bulizni járni (képről bukott le), hogy azt mondta hogy nem volt bulizni x nap (de látták ismerősök így lebukott).

Ilyenkor mikor lebukik látom rajta hogy rosszul érzi magát, de mikor kérdőre vonom az egészet ilyen "kegyes hazugságnak" állítja be, hogy pl ne essen nekem rosszul hogy vannak lány barátai stb...

Ez szép és jó de én soha nem tiltottam neki ezeket a dolgokat, oké 1x-1x voltam féltékeny de megbeszéltük és ennyi.

Az a baj hogy lassan ez miatt ott tartok hogy nem tudom egy szavát se elhinni. De ezt leszámítva minden jó vele, és rajta is látom, és mondja is hogy sokáig tervez velem stb...lassan 3 éve együtt vagyunk.

2022. máj. 10. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha kis, egyszerű dolgokban is hazudik, akkor miért ne hazudna komolyabb dolgokkal kapcsolatban is? Biztosan nem maradnék ilyen emberrel.

23N

2022. máj. 10. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. máj. 11. 03:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen ember nem kényszeres hazudozó,simán gyökér. Ez a "legjobb" szöveg, hogy neked ne essen rosszul..

Aki kényszeres egyébként, az az illető saját maga is elhiszi amit mond.

Volt dolgom ilyen emberrel. Például elmesélt egy történetet. Kettesben voltunk, csak nekem mondta. A bökkenő az, hogy én is ott voltam amikor az eset megtörtént. De teljesen máshogy adta elő. Amikor szembesítettem a tényekkel, szerinte én emlékeztem rosszul. Nem lekezelően, hanem tényleg úgy gondolta. Persze ilyen is előforsul, hisz emberből vagyok, tévedhetek. De ez csak csepp a tengerben a mindennapi sok-sok kamu között.

Létező betegség, kezelni kell szakemberrel.

2022. máj. 11. 04:57
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
No way. Rövid időre sem, nemhogy kapcsolatban.
2022. máj. 11. 06:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem kényszeres hazudozó, hanem simán az érdeke kívánja, hogy elhallgasson, elferdítsen, letagadjon dolgokat bizonyos szituációban. Nekem volt olyan párom aki akkor is hazudott amikor semmi tétje nem volt a dolognak, egyszerűen szórakoztatta, hogy megvezet másokat, nem csak engem, nyilván ettől okosabbnak érezte magát vagy nem tudom, de hülyeségeket talált ki, teljesen irreális dolgokat.
2022. máj. 11. 07:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Nem!
2022. máj. 11. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. máj. 11. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az exem ugyanilyen volt. Én sem bírtam már elhinni még azt sem amit kérdez.. Szerintem ilyeneket egy érett ember nem csinál. Jobbat érdemelsz annál, hogy egy gyökér folyamatosan hazudgáljon neked. Van aki őszinte akkor is ha fáj neked de inkább ez mintsem folyamatosan megvezessen. Mert milyen kapcsolat az ahol nem őszinte az ember a másikkal? :(

22/L

2022. máj. 11. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!