Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfojtani a kényszeresen visszatérő sírást?
Párterápia;
Pszichológus;
Nem fojtod el az érzéseidet, hanem kinyilvánítod őket egyszer és mindenkorra, mert jogod van hozzá;
Megszakítod a kapcsolatot a férjed családjával (bár ebből valószínűleg még nagyobb konfliktus lesz);
Elválsz.
Nagyjából ezek a lehetőségeid, de lehet kihagytam pár extrémebb megoldást.
A gyerek akkor is érzi, hogy gond van, ha az anyja nem mondja ki.
Egy mérgező kapcsolatban pedig nincs olyan, hogy mindent megoldok, mert az ilyen kapcsolat lehúz, elveszi minden erőd, energiád és önbecsülésed, függetlenül attól, hogy van-e gyereked vagy nincs.
Én azóta vagyok képes bármire, amióta kiléptem a mérgező kapcsolatomból.
B+ némelyik hozzászólás!
Miert sírsz? Anyos mindig mindenbe beleugat, mindent jobban tud? Pedig ezt meg kell beszélni, vagy hogy fejezze ezt be, vagy te nem mész többet. Akar vele, akar ferjeddel hogy üljön le vele ő.
Ha a férjed keptelen megerteni hogy ez teged mennyire bant, esetleg még tamogatja is benne az anyját, téged meg csak egy hisztis pi.csának tart (miközben lehet szüles utani depresszio is, amit neha nem art komolyan venni), akkor pedig ideje elkezdened tervezni, hogyan is fogsz boldogulni 2 gyerekkel egyedül...
Sokat segítene, ha leírnád, hogy miért sírod végig a látogatásokat.
Addig meg annyit tehetsz, hogy nem mész. Ha egyenesen nem is mondod ezt a férjednek, be tudod vetni, hogy aznap sajnos nem tudsz menni, mert nem érzed jól magad, de ő menjen nyugodtan.
18
Nekem már az is magas hogy a férj látja mennyire nehéz ez neki, es ahelyett hogy barhogyan is segitené, inkabb csak utálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!