Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm megígérte, hogy a jelenlétemben nem dohányzik. A minap mégis rágyújtott. Ez jelent vmit? 22F
"De én soha az életben nem vonzódnék olyan nőhöz..."
Köszönjük az infót, de nem rólad van szó (bármilyen meglepő), hanem a kérdezőről, aki azért feltehetőleg vonzódik a barátnőjéhez.
Kérdezőnek: persze ebben igazad van ez már más kérdés, hogy nem tartja be, amit ígért. De valszeg azért ígérte meg, mert szeret téged, és próbált kedvezni neked. Aztán persze nem tudta betartani. Most érted, ha ez egyszer történik meg, akkor fátylat rá (sztem), de ha állandóan ígérget fűt-fát és azt megszegi, az már más kérdés. De most egy esetből sztem nem kell drámát csinálni...
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:02
Jaja, pont a nemdohányzó hisztizik, a dohányos pedig soha. Kivéve azon ritka alkalmakkor, mikor egy napig nem kap cigit.
Én egyedül ezt az egy dolgot nem szeretem benne. Még az se zavar ha akkor gyújt rá amikor nem velem van. Próbálkoztam csók megvonással, de igazából undorító is megcsókolni egy olyan lányt akinek füstölög a szája:S - erre persze bújni akart hozzám...
Na mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még ilyen. Ez volt az első alkalom hogy akkor cigizett amikor kettesben voltunk. Hát majd meglátjuk.
akármikor rágyújt, SOHA ne vedd magadra
nálunk is ez van, a párom utálja ha cigizem, már próbáltam letenni, de csak az lett belőle, hogy inkább kevesebbet találkoztam a barátommal, mert vele nem volt szabad rágyújtani
most határidőt adott már megint, hogy mikor teszem le.
szerintem hagyd őt cigizni.
Az én barátom is dohányzik, de mióta velem van, alig szívja, és mikor együtt töltjük a napot, max 2 szálat szív el egész nap...
És nagyon sokáig egyáltalán nem láttam cigizni, pedig volt, hogy fél napokat együtt töltöttünk. Tiszteletben tartja, h nem dohányzom és le is fog róla szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!