Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta egy pózolós "miniszoknya-kifestetthaj-rózsaszíncucc-butafejű" lányra a jelenlétemben, az egyik haverjának, hogy "ha ilyen barátnőm lenne nem bánnám ha nem tudna angolul". Megsértődtetek volna a helyemben?
Szerintetek én fújom fel, vagy tényleg sértő volt? Egy afféle Paris Hilton utánzó, pózoló, buli arc lányra mondta ezt. Én nem vagyok buli-arc, és a párom se, akkor nem értem miért tetszik neki. Meg úgy nézték a haverjával mintha nem lenne már kit du..nia évek óta. :(
Fel fújom?
(megjegyzés: minden elfogultság nélkül "tucat" feje volt a csajnak, semmi extra szépség nem volt rajta)
Már leszúrtam, és azt mondta viccelt. De annyira rosszul esett. Most nincs itthon és nem hívhatom fel, de írtam neki egy sms-t, remélem elgondolkozik rajta.
erről a képről van szó. (nem írtam, hogy kép)
Én biztosan megsértődtem volna. Amíg mellettem van és engem szeret, addig nem bánom, ha ilyen megjegyzéseket tesz - de én ne halljam. :D
Szerintem ő is megsértődne, ha Te tennél egy ilyen megjegyzést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!