Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta egy pózolós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta egy pózolós "miniszoknya-kifestetthaj-rózsaszíncucc-butafejű" lányra a jelenlétemben, az egyik haverjának, hogy "ha ilyen barátnőm lenne nem bánnám ha nem tudna angolul". Megsértődtetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Szerintetek én fújom fel, vagy tényleg sértő volt? Egy afféle Paris Hilton utánzó, pózoló, buli arc lányra mondta ezt. Én nem vagyok buli-arc, és a párom se, akkor nem értem miért tetszik neki. Meg úgy nézték a haverjával mintha nem lenne már kit du..nia évek óta. :(

Fel fújom?

(megjegyzés: minden elfogultság nélkül "tucat" feje volt a csajnak, semmi extra szépség nem volt rajta)

2010. febr. 16. 12:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
én nem látok semmit a képen :)
2010. febr. 16. 12:42
 12/28 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodok lehet a haverjának tette a fejét :( Azért olyat ne írjon senki, hogy nem szeret. Már 3 és fél éve együtt vagyunk és tudom hogy szeret, de nagyon rosszul esett ez a menőzése.
2010. febr. 16. 12:42
 13/28 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg ez a csaj egy idióta hányás...ocsmány ennyi"

-- Imádlak! Én is így látom.

2010. febr. 16. 12:43
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Ha ilyen megjegyzéseket tesz,akkor mondja őket a haverjának négyszemközt,de legalább ne előtted,mert ez hihetetlenül nagy bunkóság!Az odáig oké,hogy van szeme,megnézi,esetleg be is szól valamit,de azért ne a jelenlétedben,ez annyira tapintatlan,tahó jellemre vall...Keményen leszúrnám,és visszaszólnék neki,nem hagynám,hogy sárba tapossa az önbizalmamat.Egyébként,ha ez sűrűn előfordulna,még a szakításon is gondolkodnék,ugyanis felmerülne bennem,egyáltalán tisztel-e engem ez az ember?
2010. febr. 16. 12:47
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit szeretnék hozzá tenni,hogy a csajt le lehet rondázni,de igazából attól még a helyzet nem változik,és ne felejtsd el,hogy alapvetően a barátodban van a hiba,ha ilyeneket megenged magának,hogy menőzzön más előtt.
2010. febr. 16. 12:49
 16/28 anonim ***** válasza:

nemhozza be a képet, no mindegy is, mégha ezegy szép csaj lenne, se kéne h ilyeneket mondjon a jelenlétedben. az sajnos elkerülhetetlen h ha haverokkal vannak, akkor bizony néha előfordulhat h elszáll 1-2 ilyen megjegyzés, nade a te jelenlétedben, ezmár elég durva.

sztem add vissza neki. mikor néztek vmi filmet, és van benne egy viszonylag helyesebb pasi, szóld el magad h nembánnád ha egyszer meghívna egy koktélra mondjuk.

és figyeld h hogyan reagál. ha megsértődik, mond h csak vicceltél. mint ő a múltkor. legalább rájön h ez neked miért volt gáz. mert sztem mostmég nemegészen érti h te miért problémázol ezemn.

2010. febr. 16. 12:50
 17/28 anonim ***** válasza:
84%

a pasid bunkó volt. sztem ne fújd fel, bunkózz vissza...pl nézz utána egy jó pasinak feltűnően az utcán, kacsints rá a pincérre/benzinkutasra/eladóra/taxisofőrre (opcionális, helyzet adja) stb. nekem bevált :)

meg vannak dumák :) egyszer pl. aférjem is beszólt ilyet a tv-ben egy "celeb"-re, hogy dejónő...mondom esze is sok van, amennyi kilátszik a fejéből...erre ő: én nem is sakkoznék vele...kis idő múlva nyúltam a pereces tálért, azt mondja: mit akarsz? mondom: én? david beckhammel szeretkezni a padlón, de tőled elég, ha ideadod a perecet...szóval vissza lehet vágni, csak ügyesen. jobb, mint a "haragszom rád" játék...

2010. febr. 16. 12:52
 18/28 A kérdező kommentje:
Hasznos választ adott kivétel nélkül mindenki, majd ha nem baj meg is mutatom neki, hogy eddig mindenki szerint bunkó volt. Majd talán észbe kap.
2010. febr. 16. 12:55
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként,ha arról a Kittyről,vagy kiről van szó,szerintem csinos csaj,mondjuk a Bed Beach-et sem hibázta el,szóval még az is lehet,hogy tud angolul. :-)

Mindegy,az a lényeg,hogy a barátod ritka nagy bunkó,és szerintem is mutasd meg neki a véleményeket,hátha elgondolkodik rajta!

2010. febr. 16. 13:04
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha újra napiszart néztek 3asban,a legújabb ,,pózolj f.sszal" címkéjű képre vágd be a haverja előtt,hogy tetszik,és ha ilyennel lenne dolgod,mi lenne:D Hidd el ez nagy revans lenne,a haver előtt...Kicsit megszégyenülne:D
2010. febr. 16. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!