Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm megígérte, hogy a jelenlétemben nem dohányzik. A minap mégis rágyújtott. Ez jelent vmit? 22F
Problémázni felesleges. A jelenlegi barátnőm erős dohányos volt mikor összejöttünk, én pedig sose dohányoztam. Viszont mivel szeret, és tudja, hogy utálom a cigit, egy év alatt szépen leszokott. Pedig nem csesztettem érte. Egy-egy buliban még most is rágyújt néha, de gyakorlatilag az utóbbi egy évben jó ha három szálat szívott el.
Ez mindig azon múlik, hogy a másik fél mennyire figyel rád. Az előző barátnőm is letette a cigit, aztán a kapcsolat vége felé újra rágyújtott. Igazából tőle se kértem ezt soha, de amíg szeretett addig figyelt rá, hogy ezzel ne zavarja meg a kapcsolatunkat.
Válaszút elé állítani a barátnődet részedről is önző dolog. Ha nem bírsz együtt élni a cigivel, akkor hagyd ott.
Én csak a MIÉRT-et keresem. Egy hónapja vagyunk együtt. Már az elején megígérte, hogy nem gyújt rá. Aztán a minap mégis elővette.
Azért mert nem tisztel? Nem tiszteli ezt a dolgot, azt a 2 órát amíg velem van? Jó 1 szálat elszívott nem nagy ügy....de akkor is. ha én valamit megígérek, akkor betartom, ha nem is magam miatt, de a másik fél miatt. És ebből én azt veszem le hogy nem tisztel, nem fontos neki ez a dolog.
Te miért nem tiszteled annyira, hogy elnézed neki a cigizést? Amikor tudod, hogy szereti?
Meg lehet fordítani a dolgot. A cigi hozzátartozik, akkor is hozzátartozott, amikor összejöttetek. És úgy hisztizel most, mint egy csaj!!! Sőt, talán még jobban is! Ha szomjas vagy, neked is eszedbe jut, hogy inni fogsz. Még akkor is,a mikor vele vagy. Na ez ugyanígy működik nála is.
"Ha szomjas vagy, neked is eszedbe jut, hogy inni fogsz. Még akkor is,a mikor vele vagy."
Az, hogy az ember folyadékot vegyen magához, fiziológiai életszükséglet, a dohányzásról meg ugyanez nem mondható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!