Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm megígérte, hogy a jelenlétemben nem dohányzik. A minap mégis rágyújtott. Ez jelent vmit? 22F
Azért nem fogja letenni, mert a legtöbb dohányosnak az elvonási tünetei erősebbek, mint a vágy, hogy veled legyen. Legtöbb esetben a sorrend: cigi, te. Próbálkozhatsz vele, hogy leszoktatod, de csak vita lesz belőle, és ordítozás, ugyanis baromi erős függőséget alakít ki, és elég csekély az esély, hogy a kedvedért abba fogja hagyni. (Persze ő sem függő ha megkérdezed, csak nem tud nélküle élni)
Szóval vagy megszokod, vagy külön lesztek.
És nem azért cigizik, mert nem jó neki veled, hanem mert egyszerűen nem képes létezni nélküle. Nélküled meg könnyebben.
"Megpróbáltam elmagyarázni egy hisztiző nemdohányzónak miért jut eszébe akkor is a cigi, amikor vele van."
Én szerintem meg inkább te hisztizel. Csak nem dohányos vagy? :D
"És nem azért cigizik, mert nem jó neki veled, hanem mert egyszerűen nem képes létezni nélküle. Nélküled meg könnyebben."
Ez jelzésértékű. Akkor jobb is, ha otthagyja. :)
"utolsó egy igazi köcsög"
Nézd, ha az őszinteség igazi köcsögség, akkor igazi köcsög vagyok. De én soha az életben nem vonzódnék olyan nőhöz, akinek többet jelent valamifajta szenvedélyes függősége, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!