Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a szemét, amiért nem beszéltem vele egy napig?
Ismerkedem ezzel a lánnyal és hát nem épp felhőtlen volt ez a néhány hónap. Eleinte nagyon sok vitánk származott abból, hogy én állítólag nem viselkedek és beszélek vele következetesen, ami tényleg nézhetett ki így, de én elmagyaráztam neki, hogy ha ilyen történt, akkor mi történt valójában. Sajnos sokszor vagyok félreérthető és írásban sokszor félrementek a dolgok köztünk, volt hogy oldalakon át vitáztunk, mert nem emlékeztem valamire, amit korábban mondtam, ő meg kiborult ezen és hazugnak meg megjátszósnak tartott miatta, hogy miért mondtam akkor azt ha most ez van meg ilyenek. Én próbáltam neki megmagyarázni, de ettől csak mégjobban elfajult a vita általában, mondott dolgokat, amiket nem éreztem jogosnak és beleálltam, aztán ő is visszaszólt és így tovább. Mindegy, egy idő után azzal állt elém, hogy nem akarja ezt folytatni, mert elfáradt a folyamatos drámáinkban, szerinte én kihasználom csak az ő jóhiszeműségét és ennek így semmi értelme, ha már az ismerkedésnél ez megy. Én akkor megnyugtattam, hogy ez természetes és nekünk egy kicsit máshogy alakul csak ez, de majd összecsiszolódunk. Nagyon ellenkezett, végül abban maradtunk, hogy folytatjuk vagy megpróbáljuk még egyszer, már nem is tudom minek mondjam. Ő mondta, hogy érzelmileg ez lenullázta és nem tud olyan odaadó és optimista lenni, mint korábban, mikor én erre nem reagáltam időben megfelelően (tényleg nagyon cuki volt, de úgy gondoltam, hogy eleget adok neki, mert volt elég baj az életében, nem akartam érzelmekkel is nyomasztani).
Mostanában egész jól mentek a dolgok, jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat, bár egy kicsit passzív és szótlan volt. Emiatt bocsánatot is kért, mondta, hogy mostanában ő ilyen, de ezt ne vegyem magamra. Voltak elég pikáns beszélgetéseink, mindkettőnk oldaláról úgy tűnt, hogy nagyon akarjuk egymást, én is mondtam neki, hogy alig várom, hogy láthassam és mennyire hiányzik, illetve mennyire akarom (korábban lefeküdtünk már, ez a része nem most alakult). Előtte nap este beszélgettünk általános dolgokról, semmi gond nem volt, másnap délután kérdeztem tőle, hogy mizu vele, de nem válaszolt semmit. Rá néhány órára írtam még neki 1-2 üzenetet arról, hogy mi történt aznap velem, milyen filmet néztem, de meg sem nézte az üzenetet. Másnap reggel kérdeztem, hogy mi a baj és akkor a fejemre olvasta, hogy na látom, ilyen érzés mikor egy napig szarnak a fejemre és hogy ha annyira hiányzik nekem és annyira akarom, akkor miért hagytam ott este egy szó nélkül és miért másnap délben mentem jópofizni magyarázat nélkül, mintha mi sem történt volna. Mondtam neki, hogy nem írt semmit és mondta, hogy passzív lesz és én ezt tiszteletben tartottam csak, de megint ugyanoda lyukadtunk ki, mint korábban, hogy ő szólt, hogy hiányzom és én állítólag szartam rá, meg hogy folyamatosan úgy teszek, mintha nem érdekelném és hogy elege van abból, hogy mindig ő volt eddig a kezdeményező fél és neki kellett udvarolnia nekem.
Korábban is volt ebből probléma, mert korábban is annyira hiányzott meg annyira vártam, hogy láthassam, hogy mindennel próbáltam lekötni a figyelmem, hogy gyorsabban teljen az idő (elmentem játszani, a munkába meg az edzésbe temetkeztem) és akkor is az volt az egyik hiszti tárgya, hogy ő ebből semmit nem érzékel, csak hogy én le tudom szarni egész nap, akár napokig, miközben ő felhangosította a mobilját, hogy hallja, mikor írok vissza neki. Meg hogy miért viselkedek vele úgy, mint valami exszel, akinek nem szabad írni ha rá gondolok és akit el kell felejteni ahelyett, hogy inkább beszélgetnénk addig is ahelyett, hogy elterelem róla a figyelmem. Szerintem ez nem jogos, de nem merek már vitatkozni vele erről, mert csak magam alatt vágnám a fát szerintem. Nyilván megint ott tart, hogy szerinte csak etetem ezekkel a szövegekkel és játszmázok vele, le akarja zárni ezt az egészet miatta és nem hiszi el, hogy tényleg nagyon hiányzik és tényleg szeretem.
Én vagyok a szemét vagy ő reagálja túl?
Ahogy más is írta, ez egy játszma részedről.
Őszintén kéne kommunikálni, mert én úgy látom van egy hatalmas kommunikációs szakadék köztetek.
Más részről még nem árt tisztában lenni azzal, miből érzi a másik szeretve magát.
Egyik pillanatban azt írod,helyre akarod hozni, másikban meg hogy te éled az életed és már készen állsz másra. Dehogy állsz készen, és nem is kell ugrálni egyik kapcsolatból a másikba, előbb ezt rendezd el ember.
Nyugodtan és őszintén beszéljétek meg.
Kísértetiesen hasonlítasz az elemre, ő ugyanezt játszotta el ha valamivel megbántott és én nem akartam vele kis ideig beszélni, mert nagyon fájt amit tett vagy mondott.
Egyáltalán nem mutatta ki hogy sajnálja, azt várta magától megoldódik majd ha vár.
19
"hogy én állítólag nem viselkedek és beszélek vele következetesen, ami tényleg nézhetett ki így, de én elmagyaráztam neki"
ha valaki szerint nem vagy következetes, nem elmagyarázni kell neki szerintem, hogy miért vagy az, hanem következetességre törekedni
"oldalakon át vitáztunk, mert nem emlékeztem valamire, amit korábban mondtam, ő meg kiborult ezen és hazugnak meg megjátszósnak tartott miatta"
azt sem tudod, mit mondtál neki és meg vagy lepődve, ha következetlennek tart?
"egy idő után azzal állt elém, hogy nem akarja ezt folytatni, mert elfáradt a folyamatos drámáinkban, szerinte én kihasználom csak az ő jóhiszeműségét és ennek így semmi értelme, ha már az ismerkedésnél ez megy"
Konkrétan belátta azt, amit te képtelen vagy és te ennek ellenére visszadumáltd a folytatásba. Ismét: csodálkozol, ha ezek után kevesebb is elég ahhoz, hogy hagyni akarjon a fenébe? Meggyőzted arról, hogy te nem olyan vagy, amilyennek látja, aztán kiderült, hogy mégis és most erről is meg akarod győzni, hogy nem így van, mégis miért?
"korábban, mikor én erre nem reagáltam időben megfelelően (tényleg nagyon cuki volt, de úgy gondoltam, hogy eleget adok neki, mert volt elég baj az életében, nem akartam érzelmekkel is nyomasztani)."
Lépett feléd és tettél rá magasról, mert ahelyett, hogy ő mit akart, azzal foglalkoztál, hogy szerinted mit akar. Nem olyan bonyolultak ám az emberek, azért kedveskedett neked, mert gondolom ő is ezt várta volna vissza...
Az meg, hogy megbeszélitek, hogy x nap együtt lógtok egész nap, mert mennyire szeretnéd (1.hsz), előtte este meg se puszi, se pá, lelécelsz és másnap délben jut eszedbe, hogy ja, ma vele akartam találkozni, ezért bedobok egy bullshit "sziamizut", azt inkább nem kommentálom. Én is fel lennék bosszantva, ha valaki adná a hősszerelmest, akinek első dolga lesz keresni a közös napunkon (ez valami távkapcsolat?), majd a nap közepén írna, hogy na, hogy vagy, én ma megnéztem egy filmet, nagyon jó volt - mintha tényleg nem arról beszéltünk volna, hogy aznap közös terveink vannak... Ha látod, hogy nem ír, akkor nem kezdesz el sztorizgatni, mint aki teljesen elfelejtette, hogy aznap mennyire akarta látni azt, akit mennyire akar, hanem megkérdezi, hogy valami baj van, szívem? Ma mikor szeretnél találkozni?
Történt ilyen a beszélgetésben?
"az volt az egyik hiszti tárgya, hogy ő ebből semmit nem érzékel, csak hogy én le tudom szarni egész nap, akár napokig, miközben ő felhangosította a mobilját, hogy hallja, mikor írok vissza neki. Meg hogy miért viselkedek vele úgy, mint valami exszel, akinek nem szabad írni ha rá gondolok és akit el kell felejteni ahelyett, hogy inkább beszélgetnénk addig is ahelyett, hogy elterelem róla a figyelmem. Szerintem ez nem jogos"
Jó XD Ezt már kielemezték mások. Ezen a ponton döntöttem el én is, hogy retard vagy
Ez a kapcsolat egy problémacsokor, én nem látok benne semmi élhető elemet, leszámítva, hogy "tudtok néha beszélgetni". Hát ez tök jó, mondjuk erre ott vannak a barátok, nem is tudom, mit vársz te ettől meg a játszmáidtól.
Pár év múlva, amikor már józanul tudsz visszaemlékezni, látni fogod, hogy csak húztátok egymás agyát feleslegesen ezzel a marhasággal.
#23 nekem az egyik barátnőm pasija csinálja ezt, de ott durva dolgokat csinált a srác, nem is értem miért nem rakta még ki a barátnőm
lehet mástól jobban odafigyel rá, mert tőled nem kapja meg azt ami boldoggá teszi
Én ezt nem értem
Miért kell elterelni a figyelmed arról akivel elvileg együtt vagy és szereted? Tényleg ezt magyarázd már el kedves kérdező
Milyen korábbi problémáitok voltak amit nem lehet megoldani?
Egyik pillanatban azt írod,helyre akarod hozni, másikban meg hogy te éled az életed és már készen állsz másra. - ezt úgy értettem, hogy készen állok rá, nincs semmi probléma vagy rendeznivaló az életemben, egyben vagyok.
Történt ilyen a beszélgetésben? - nem, sajnos nem, de azért, mert mint mondtam, tiszteletben tartottam, hogy ő passzívabb ahogy szólt előre. Gondoltam majd ír, ha elindult vagy ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!