Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a szemét, amiért nem beszéltem vele egy napig?
Ismerkedem ezzel a lánnyal és hát nem épp felhőtlen volt ez a néhány hónap. Eleinte nagyon sok vitánk származott abból, hogy én állítólag nem viselkedek és beszélek vele következetesen, ami tényleg nézhetett ki így, de én elmagyaráztam neki, hogy ha ilyen történt, akkor mi történt valójában. Sajnos sokszor vagyok félreérthető és írásban sokszor félrementek a dolgok köztünk, volt hogy oldalakon át vitáztunk, mert nem emlékeztem valamire, amit korábban mondtam, ő meg kiborult ezen és hazugnak meg megjátszósnak tartott miatta, hogy miért mondtam akkor azt ha most ez van meg ilyenek. Én próbáltam neki megmagyarázni, de ettől csak mégjobban elfajult a vita általában, mondott dolgokat, amiket nem éreztem jogosnak és beleálltam, aztán ő is visszaszólt és így tovább. Mindegy, egy idő után azzal állt elém, hogy nem akarja ezt folytatni, mert elfáradt a folyamatos drámáinkban, szerinte én kihasználom csak az ő jóhiszeműségét és ennek így semmi értelme, ha már az ismerkedésnél ez megy. Én akkor megnyugtattam, hogy ez természetes és nekünk egy kicsit máshogy alakul csak ez, de majd összecsiszolódunk. Nagyon ellenkezett, végül abban maradtunk, hogy folytatjuk vagy megpróbáljuk még egyszer, már nem is tudom minek mondjam. Ő mondta, hogy érzelmileg ez lenullázta és nem tud olyan odaadó és optimista lenni, mint korábban, mikor én erre nem reagáltam időben megfelelően (tényleg nagyon cuki volt, de úgy gondoltam, hogy eleget adok neki, mert volt elég baj az életében, nem akartam érzelmekkel is nyomasztani).
Mostanában egész jól mentek a dolgok, jól elbeszélgettünk, jól éreztük magunkat, bár egy kicsit passzív és szótlan volt. Emiatt bocsánatot is kért, mondta, hogy mostanában ő ilyen, de ezt ne vegyem magamra. Voltak elég pikáns beszélgetéseink, mindkettőnk oldaláról úgy tűnt, hogy nagyon akarjuk egymást, én is mondtam neki, hogy alig várom, hogy láthassam és mennyire hiányzik, illetve mennyire akarom (korábban lefeküdtünk már, ez a része nem most alakult). Előtte nap este beszélgettünk általános dolgokról, semmi gond nem volt, másnap délután kérdeztem tőle, hogy mizu vele, de nem válaszolt semmit. Rá néhány órára írtam még neki 1-2 üzenetet arról, hogy mi történt aznap velem, milyen filmet néztem, de meg sem nézte az üzenetet. Másnap reggel kérdeztem, hogy mi a baj és akkor a fejemre olvasta, hogy na látom, ilyen érzés mikor egy napig szarnak a fejemre és hogy ha annyira hiányzik nekem és annyira akarom, akkor miért hagytam ott este egy szó nélkül és miért másnap délben mentem jópofizni magyarázat nélkül, mintha mi sem történt volna. Mondtam neki, hogy nem írt semmit és mondta, hogy passzív lesz és én ezt tiszteletben tartottam csak, de megint ugyanoda lyukadtunk ki, mint korábban, hogy ő szólt, hogy hiányzom és én állítólag szartam rá, meg hogy folyamatosan úgy teszek, mintha nem érdekelném és hogy elege van abból, hogy mindig ő volt eddig a kezdeményező fél és neki kellett udvarolnia nekem.
Korábban is volt ebből probléma, mert korábban is annyira hiányzott meg annyira vártam, hogy láthassam, hogy mindennel próbáltam lekötni a figyelmem, hogy gyorsabban teljen az idő (elmentem játszani, a munkába meg az edzésbe temetkeztem) és akkor is az volt az egyik hiszti tárgya, hogy ő ebből semmit nem érzékel, csak hogy én le tudom szarni egész nap, akár napokig, miközben ő felhangosította a mobilját, hogy hallja, mikor írok vissza neki. Meg hogy miért viselkedek vele úgy, mint valami exszel, akinek nem szabad írni ha rá gondolok és akit el kell felejteni ahelyett, hogy inkább beszélgetnénk addig is ahelyett, hogy elterelem róla a figyelmem. Szerintem ez nem jogos, de nem merek már vitatkozni vele erről, mert csak magam alatt vágnám a fát szerintem. Nyilván megint ott tart, hogy szerinte csak etetem ezekkel a szövegekkel és játszmázok vele, le akarja zárni ezt az egészet miatta és nem hiszi el, hogy tényleg nagyon hiányzik és tényleg szeretem.
Én vagyok a szemét vagy ő reagálja túl?
Nem érzem magam terheltnek, én túlvagyok a magam dolgain és készen állok egy normális kapcsolatra és próbáltam ennek érdekében tenni
Szerintem meg nagyon jó páros lennénk, csak nem tudom, nekünk valahogy hamarabb jönnek ki ezek a dolgok, de ha megoldjuk, utána nagyon jó lesz. De ő sem hiszi el, a fejemhez vágta, hogy őt vágytak már rá korábban és hiányzott már másnak, de az nem így nézett ki meg hogy soha senkivel nem volt ennyi baj meg veszekedés egyik kapcsolatában sem összesen és hogy miért van az, hogy csak velem van a baj. De nincs baj velem, csak ez a kapcsolat más mint a többi, de pont ettől lesz jobb is mint többi.
Lol, de naív vagy.
Nem lehet jobb, amikor másképp visszonyultok a dolgokhoz. Ő elvárná, hogy írj mindennap, te meg el vagy nélküle. A fejeden jönne ki, hogy milyen pióca. Figyelmet vár el nonstop. Tiszta katasztrófa egy csaj, királykisasszony és hogyha nem úgy van, ahogy szeretné, akkor HP!
Hány éves, 15? Aki egy napot nem bír magával, de ő volt a passzív és tesztelgetett téged, hogy vajon mit teszel. Ha jót akarsz magadnak, akkor megszabadulsz tőle de komolyan.
Jól értem, hogy ő konkrétan eléd állt azzal, amiket szeretne, kimondta neked a problémáit, az érzelmeit, bátorított arra, hogy te is tedd meg ezt, te pedig ahelyett, hogy őszinte lettél volna hozzá, ahogy neked is jólesett volna, ezt a szándékosan passzív majomcirkuszt művelted vele?
Ember. Csodálkozol, ha ezek után úgy érzi, hogy ő udvarol neked, te meg egy játszmázós picsa vagy?
Ez az a szint, mintha ő szerelmet vallott volna neked, te meg megvered, majd azzal jössz, hogy valójában nagyon szereted, csak nem akartad vele terhelni.
Magára hagytad konkrétan az érzelmeivel. És szerinted ezzel nem terheled?
A csaj is kattant, hülye lettem volna második esélyt adni azok után, hogy így pofára ejtettek.
17.
"Jól értem, hogy ő konkrétan eléd állt azzal, amiket szeretne, kimondta neked a problémáit, az érzelmeit, bátorított arra, hogy te is tedd meg ezt, te pedig ahelyett, hogy őszinte lettél volna hozzá, ahogy neked is jólesett volna, ezt a szándékosan passzív majomcirkuszt művelted vele?"
Ezeket te hol olvastad?
A kérdező SEMMI konkrét információt nem írt le, csak olyanokat, hogy "lány szerint így, a lány szerint úgy". Ebből te hol olvastad ki ezeket?
Kattos a csaj, nem kicsit, és szerintem rohadtul figyelemhiányos is.
De mindketten azok, nem illenek össze, ez nem vitás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!