Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi magára, amikor nem őt minősítem hanem valami tettét vagy elkeozelhető rola? Példamondat: "undorítonak tartom a hátam mögötti kibeszélést."
Erre azt válaszolja "velem te ne beszélj igy, remélem megértetted"
Ettől függetlenül is a párunk kikbeszélését undorítonak tartom.
Egy rakat ilyen van, hogy valamiről negatív a véleményem és ugy veszi mintha őt véleményezném. Megsértődik! Csenddel ver. Meg minden ilyen

Valojánan a volt barátom aki ki akar békülni. Azaz olyan a kapcsolat hogy kb vagyonokat költ rám, anyáméknak is megjátsza magát milyen egy gentleman, (anya be is veszi mert szerinte nem költ ennyit valaki csak úgy egy nőre), meg zsebpénzeket ad, pedig mondtam neki a társaságomon kívül meg hogy egyáltalán szóba állok vele semmi mást ne is várjon, egy rakat mindenben változtatott amiért utáltam undorodtam menekültem tőle pl hogy nem mentünk sehova intro, ma folyamatosan jár el pl kosarazni is meg mindenhova es azt mondja csak aludni jár haza, meg undorodtam attol is hogy onkine él, azóta megszüntette a közösségi oldalat, es amiért más pasik kocsikkal hurcolnak, igy vett egy kocsit is, de szegénykém még mindig olyan oasszív agresszív pl hogy nem egy programunk szól arról hogy majdnem megfolytom egy kanál vízben átnyúlva az asztal felett egy étteremben ő meg nyugtat békít:D
Nem pazarlom rá az időm amúgy, ismerkedem. De eddig csak olyanok vannak akik még az ő szintjét se ütik meg.
Pl hezitálnak húzzák a randikat, nem hívnak fel. Ő meg azonnal jön megyünk mindenhova felhív sokszor. Sehol nincs tőle se eddig senki.
Szoval birom az ilyen aranyköpéseket a gyk-n mikor azzal jönnek miért nincs egy nő mással csak ilyenekkel.
Csak az ő szintjét elérni se megy eddig senkinek pedig társkeren lógok.

Nem számomra nincs. Hanem mégcsak nem is látok olyanokat akik minimum megütnék az ő szintjét, azt meg hogy még felette is vannak és jobbak nála, meg végképp nem látom.
Tarskeres egyik pali házas, masik hezitálos harmadik egy ősz tata negyedik egy idiota huszonévrs ai mindenen röhög mint egy vadalma, ötödik szerintem kontrollmániás de nagyon erősen kezdett féltékenykedni úgy hogy előstör csetelünk! Hát azt ki kéne szerintem posztolnom is:D
Sérültek ratyik házasok nőcsalók nulla sz.remberek tömkelege.
Nagyon sokan örülhtnének annak hogy egyáltalán visszaköszönök ha rám ír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!