Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret,hanem csak kedvel,ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt mondta egy srác akivel járok,hogy nem szeret már,hanem csak kedvel.Habár nagyon sokat keres és mindig reagál a napjaimra,aggódik értem.Miért teszi akkor?2023. jún. 10. 07:21
21/30 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul vagyok lelkileg,egesz ejjel sirtam.
2023. jún. 10. 08:32
22/30 anonim 

válasza:

Majd túljutsz rajta. A szakítás faj, de ez elmúlik, akármilyen hihetetlennek tűnik most.
23/30 anonim 

válasza:

A veres alart nem 1 pofont ertunk.. ha tenyleg mefvert wgy not akkor jobban jartal..
24/30 A kérdező kommentje:
Allitolag volt pofon meg bezarta a szobaba meg ilyenek.
2023. jún. 10. 09:11
25/30 A kérdező kommentje:
A csaj akivel beszeltem ezt allitotta meg elkuldte nekem a beszelgeteseiket miszerint a csavo megfenyegette.
2023. jún. 10. 09:12
26/30 anonim 

válasza:

Ha igaz, hogy pofozkodott, akkor inkább örülhetnél, hogy megszabadultál tőle.
27/30 anonim 

válasza:

"Allitolag volt pofon meg bezarta a szobaba meg ilyenek."
Felre ertes ne essek nem tartom helyesnek, de 1 pofon az nem veres kb mint ha elesnel es lehorzsolnad picit a terded erre azt mondanad balesetet szenvedtem... A veres az komolyabb testi sertest jelent vagy 8 napon tul gyogyulot. A csavoka komoly paranoid feltekenysegben szenvedhet es mellette meg agressziv is.. hogy lehet azt szeretni akitol felni kellene inkabb? Normalis ember egybol kiabrandul, csak a szinten nem 100 as nonel marad meg a vagyakozas meg a rajongas ilyen beteg emberek fele.
28/30 A kérdező kommentje:
Mikor szemelyesen is rakerdeztem nagyon agressziv volt a testmozdulatai
Okolbe szoritott kez
Remeges
Piros szemek es toporzekolas.
2023. jún. 10. 10:26
29/30 anonim 

válasza:

28. Idegbeteg ! Gyogyszeres kezelesre lenne szuksege mert igy meg kozveszelyes is! Nyomorult gondolom csak a nokkel szemben ilyen, lehetseges a szulei vertek .
30/30 A kérdező kommentje:
Elkezdett ott kiabalni velem hogy mit kepzelek hogy ot ilyenekkel ragalmazom meg miert nem ovatosan puhatolozva kerdeztem meg mert akkor lenyelte volna.
2023. jún. 10. 11:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!