Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de igényli a szexet. Mit tegyek?
A férjemmel a kapcsolatunk gyakorlatilag társas magány. Alig kommunikálunk. De hetente egyszer igényli a szexet. Hiába mondtam neki, hogy keressen valakit erre, neki csak velem kell a szex. De egyre nehezebben tudom megadni neki, konkrétan már előre rosszul vagyok attól, hogy rajtam fog lihegni, hisz amúgy olyan nekem, mint egy idegen. A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/.
Sok olyan kapcsolatról hallani, ami működik szex nélkül. Akik ilyenben élnek azoktól kérdezem, hogy tudták elérni, hogy elengedje a szex témát a férfi?
Köszi nem kérek dobd ki, hagyd el, stb. ötleteket, még 2 évet kell így kibírnom, de azt muszáj, erre várok tippeket, hogy azt hogy!
40
Eddig ez volt a felfogásom. Lehet, hogy tényleg nem ártana egy pszichológus a mentális egészségem miatt.
A gyerekeknek meg nem mondhatom, ha elviszem őket albiba például, hogy "kislányom, most nem tudok szemüveget venni neked, de legalább nem látsz rossz kapcsolati mintát, ugye milyen jó?"
Nem azért undorodok tőle, mert nem szeretem. Hanem azért, mert sokszor napokig hozzám se szól, majd lefekszem és elkezd beszélgetni, mert szexet akar. Ez a hozzáállás önmagában undorító szerintem, ezen egyébként csak nevetgél, meg örüljek neki, hogy ilyenkor legalább beszélget velem.
Amúgy csak ez megy "kell zsemle" "mikor érsz haza?" "elfogyott az olaj" namost ember legyen a talpán, akinek így lenne hozzá kedve.
Ha tényleg annyira sportos, jóképű, és jólszituált akkor légy nyugodt, van szeretője, téged pedig csak kihasznál, és megaláz. Te pedig ragaszkodsz hozzá, talán pont ezek miatt.
A zsarolás viszont, akár férfi, akár nő műveli gusztustalan!
Bár vannak azért ok-okozati viszonyok. Pld. amikor a feleségem hónapokig még csak hozzám sem ér, és egy kedves szava nincs, hát akkor én sem fúrom fel azt a nyamvadt polcot, csak ha majd OLYAN hangulatom lesz nekem is.
Természetesen a gyerekeimet ebbe sosem vonnám bele.
Ha pedig nem akarsz lefeküdni vele, ne tedd, mert súlyos testi és mentális problémákat okozhat, ha egyszerre ketten tesznek erőszakot rajtad: te, saját magad, és ő.
Ezt 50+os apukaként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!