Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de igényli a szexet. Mit tegyek?
A férjemmel a kapcsolatunk gyakorlatilag társas magány. Alig kommunikálunk. De hetente egyszer igényli a szexet. Hiába mondtam neki, hogy keressen valakit erre, neki csak velem kell a szex. De egyre nehezebben tudom megadni neki, konkrétan már előre rosszul vagyok attól, hogy rajtam fog lihegni, hisz amúgy olyan nekem, mint egy idegen. A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/.
Sok olyan kapcsolatról hallani, ami működik szex nélkül. Akik ilyenben élnek azoktól kérdezem, hogy tudták elérni, hogy elengedje a szex témát a férfi?
Köszi nem kérek dobd ki, hagyd el, stb. ötleteket, még 2 évet kell így kibírnom, de azt muszáj, erre várok tippeket, hogy azt hogy!
"Egyszerűen úgy van vele, hogy valamit valamiért."
Ez a ti esetetekben mit jelent? Ő mit nyújt a szexért cserébe? Azt, hogy vigyáz a saját gyerekeire? Egyébként a szexuális szolgálatatásért nyújtott bármit prostitúciónak hívják. Bocs, de baromira nem értem a logikádat.
31
Sokat mondta egy időben, hogy váltsak munkahelyet, hogy tudjam én is hozni-vinni őket, de az én szakmámban a 6 órás munka olyan kevés pénz, hogy nem tudom megtenni. Külön kasszán vagyunk.
És igen, mivel nem váltottam, ezért akkor viselkedjek úgy, ahogy kell, mert több részt vállal a gyereknevelésből, mint én. Amúgy tényleg többet és én hálás is vagyok ezért, hogy viszi-hozza őket, de már nem megy hálából se, sokáig működött így. Ő olyan családból jön, ahol az apa semennyit se foglalkozott a gyerekekkel, szerinte kész agyrém, hogy ezt neki kell csinálni. (50 pluszos)
Hogy hogy mondod? Hálás vagy, mert többet viszi-hozza a gyerekeket, mikor az ő beosztása mellett jobban belefér? Elnézést, de ő ugyanúgy egy teljes értékű szülő, mint te. Az meg egyéni lelki probléma, hogy milyen családban nőtt fel, menjen akkor ő is terápiára, hogy ne érezze nyűgnek a gyerekeit, mert szr apja volt. Eszem megáll.
Plusz ha ennyire nem jönnél ki egy részmunkaidős állás mellett a pénzedből, de ő ezt nyomja neked, akkor minek vagytok külön kasszán???
A családi életetek minden sebből vérzik. Ennyi erővel nyomoroghatnál albérletben is, de te tudod.
Figyelj, a gyerekeknek sem jó, ha egy ilyen kapcsolati dinamikát látnak. Oké, nyilván nem tudják, hogy az apjuk szexre kényszerít téged, de az, hogy egy ilyen emberrel kell együtt élniük biztosan nyomot hagy rajtuk.
Szerintem hívj fel egy nőjogi szervezetet, mondjuk a NANE-t vagy a Patentet, ők többet tudnak segíteni jogi kérdésekben.
Amúgy pedig ne szexelj vele, aztán ha nem hozza el a gyerekeket, majd a tanítók tudnak tanúskodni válásnál, hogy apuka elhanyagoló (azt simán lehet bizonyítani, hogy te dolgoztál abban az időpontban, ő meg nem). Házasságban pedig jogilag minden vagyon közös, úgyhogy a kedves férjed elmélet a pics@ba a külön kasszájával.
Amúgy remek attitűdöt adsz át a gyerekeidnek, és majd nem kell csodálkozni, ha a fiad egy erőszakos brom lesz, a lányod meg egy megalkuvó hlye.
Nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!