Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tizenöt éve vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenöt éve vagyunk együtt a párommal, ő még igényli az összebújásokat, a csókokat. Én már nem igazán pedig szeretem őt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha igényli, akkor tedd meg. Ebből érzi, hogy szereted. Nem kel éjjel nappal, de este kettesben...igazán nem nagy kérés.
2013. okt. 9. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz 30 év múlva??
2013. okt. 9. 19:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk en igenylem :)

Parom se szereti, mert en csak mig bujnu es csokolozni akarok az o fantaziaja mar mashol jar!

2013. okt. 9. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

12 éve vagyunk együtt, és szerencsére mindketten imádunk bújni :)

Azt írod, hogy már nem igazán igényled. Vagyis eddig te is igényelted? De már nem? Akkor valami oka biztos van, nem?

2013. okt. 9. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez teher akkor te már nem akarod ezt a kapcsolatot.
2013. okt. 9. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A nők gyakrabban igénylik az összebújást, még bőven 40 éves kor felett is, és ha nem kapják meg, akkor elég mufurcok tudnak lenni, majd jön a hiszti meg a depi. Talán a békesség kedvéért megéri néha megszeretgetni, főleg ha meg is érdemli :)
2013. okt. 9. 20:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. Még fiatalabb korunkban én is igényeltem de már nem.
2013. okt. 9. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
De tudod, hogy miért nem igényled már?
2013. okt. 9. 20:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, talán azért mert már nem vonzódom hozzá.
2013. okt. 9. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:

A kérdében azt írtad, már nem igazán szereted őt.

Ha nem tudod újra megszeretni, akkor előbb-utóbb válni fogsz.

Csak idő kérdése.

2013. okt. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!