Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajon összejöttem egy ferfivel aki elvileg" hazás" de már lassán 4 éve együtt vagyunk es azt szeretné hogy szezon végen költözzem hozzá ( Majd útána elakar válni. Helyettem ti mit csinalnatok?
Váljon el, akkor költözhetek, előbb nem... Nem is értem h 4 évig az "elvileg" házasság sem zavart?
Akármit csináltatok, gyarapítottatok anyagilag, jogilag annak a fele is a feleségé...tehát fura
Mi az, hogy „elvileg házas”? Valaki vagy házas, vagy nem.
Ha olyan pocsék volt minden az asszonnyal, 4 év alatt miért nem tudott elválni tőle? Én nem kezdek nős pasikkal.
elöbb nem költöznék hozzá
csak ha elvált.
a dugáshoz pedig nem kell jó helyesirás.
Hiába ha amikor válnak akkor a fele pénzt viheti az asszony, ezt nem érted...
Sosem megy haza, akkor miért nem vált el?
Én nagyon jól értettem , már amit ki lehetett hámozni az írásodból...
Szerinted mit nem értettem meg?(ha ezt nekem szántad)
2.
Akior aem...
Házas emberrel nem költözök össze....ha vesztek közösen egy házat, vagy autót....vagy akármit, akkor a férj részének fele a nőé, mert vagyonközösség van, ha ne adj Isten meghal, akkor a nő örökli a részét, neked semmi közöd nem lesz hozzá...
Az érzéseket nem is hozom fel, hogy még el válni sem képes, 4 év alatt, hogy tiszta lappal legyen...szeritem ez gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!