Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajon összejöttem egy ferfivel aki elvileg" hazás" de már lassán 4 éve együtt vagyunk es azt szeretné hogy szezon végen költözzem hozzá ( Majd útána elakar válni. Helyettem ti mit csinalnatok?
én papiron házas emberrel nem költöznék össze ha válni akar.
ez hitegetésnek hangtik.
ha megmondja nem akar válni egyéb indokkal akkor az egy másik téma.
a házasság nem az együttélés tényétől házasság...
Hanem, onnantól házasság, hogy megkötötték! Tehát ha a pasid nem akar elválni, annak oka van. Az hogy távol van a feleségétől, még téged nem fog semmiben sem jogosítani!
Te továbbra is a szerető kategóriát erősíted!
Ha pl. kapsz a pasidtól egy autót, és ezt a feleség megtudja, akkor az autó értékének felét simán követelheti, mivel a pasid a házasság fennállása alatti közös vagyonból (saját kereset is közös vagyon) vette neked!
Járd körbe jobban a házasság témát mielőtt leszólod! Bár csak egy papír, de jogilag igen is sokat jelent!
Jaj várj! Most látom hogy nem is házas az a szerencsétlen, hanem "hazás"... az mit jelent? :D
Miért kell ellenőrizni?
Azért mert így beszélt anno Kádár János?
tudod mit!
Költözz csak hozzá!
Amilyen ostoba vagy, meg is érdemled!
Csak aztán ne olvassak olyan kérdést, hogy jaj a nős pasim felesége vitte a pasid cuccainak a felét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!