Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de igényli a szexet. Mit tegyek?
A férjemmel a kapcsolatunk gyakorlatilag társas magány. Alig kommunikálunk. De hetente egyszer igényli a szexet. Hiába mondtam neki, hogy keressen valakit erre, neki csak velem kell a szex. De egyre nehezebben tudom megadni neki, konkrétan már előre rosszul vagyok attól, hogy rajtam fog lihegni, hisz amúgy olyan nekem, mint egy idegen. A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/.
Sok olyan kapcsolatról hallani, ami működik szex nélkül. Akik ilyenben élnek azoktól kérdezem, hogy tudták elérni, hogy elengedje a szex témát a férfi?
Köszi nem kérek dobd ki, hagyd el, stb. ötleteket, még 2 évet kell így kibírnom, de azt muszáj, erre várok tippeket, hogy azt hogy!
Aki szerint ez nem bántalmazás, attól kérdezném: szerintetek csak az nemi erőszak ami a filmekben van, hogy egy nőt lefognak öten, amíg egy fekszik rajta és erőszakolja, a nő pedig torkaszakadtából ordít?
Nem, ez nem mindig így működik.
Ha valakit kényszerítenek a szexre zsarolással vagy fegyverrel, az ugyanúgy visszaélés és bűncselekmény. Ahogyan az is, ha valakit bedrogoznak és öntudatlan állapotban létesítenek vele testi kapcsolatot.
Nagyon durva, hogy valakinek ez 2023-ban még magyarázatra szorul.
23. Visszautasíthatod, csak annak következményei lesznek. Már bocs, de ez minden, csak nem normális.
Plusz úgy kérsz tanácsot mintha ez egy természetes és általános dolog lenne, pedig rohadtul nem az.
24
Olyan szempontból általános, hogy hosszú kapcsolatokban sok helyen nincs már szex és mégis együtt maradnak a felek. Ott látszólag a férfi elfogadja ezt, hogy nincs szex. Gondoltam leírja valaki, hogy náluk ez hogy alakult. Már próbáltam azt is, hogy nem szőrtelenítek, hátha úgy nem kíván, híztam is, ezek nem használtak, vagy később megyek be aludni, de éjjel 2-ig is vár, ha ahhoz van kedve. Amúgy nagyon jóképű, sportol, simán találna nőt magának, már arra is gondoltam, hogy valakit megkérek, hogy csábítsa el, de ez azért nehéz.
26. Igen, tisztában vagyok vele, elvált szülők gyereke vagyok.
A házasságuk 10 éves koromban romlott meg, intimitás sem volt az utolsó nagyjából 8 évben. Apukám mégse csinált ilyeneket, hogy velem zsarolta anyukámat, a szülői feladatait tisztességesen ellátta, mindentől függetlenül jobb apát nem is kívánhattam volna. Ezt a te gyerekeid nem mondhatják el magukról.
27
De akkor hogyan tudom elérni, hogy nálunk is béke legyen szex nélkül? Azzal nem vagyok előrébb, hogy lehetne jobb ember is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!