Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de igényli a szexet. Mit tegyek?
A férjemmel a kapcsolatunk gyakorlatilag társas magány. Alig kommunikálunk. De hetente egyszer igényli a szexet. Hiába mondtam neki, hogy keressen valakit erre, neki csak velem kell a szex. De egyre nehezebben tudom megadni neki, konkrétan már előre rosszul vagyok attól, hogy rajtam fog lihegni, hisz amúgy olyan nekem, mint egy idegen. A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/.
Sok olyan kapcsolatról hallani, ami működik szex nélkül. Akik ilyenben élnek azoktól kérdezem, hogy tudták elérni, hogy elengedje a szex témát a férfi?
Köszi nem kérek dobd ki, hagyd el, stb. ötleteket, még 2 évet kell így kibírnom, de azt muszáj, erre várok tippeket, hogy azt hogy!
Nem úgy zsarol, hogy így kimondja. Hanem pl egy éve mikor elkezdett simogatni, mondtam neki, hogy most ne, mert fáradt vagyok, akkor nyomult tovább, leállítottam, annyit mondott, hogy te tudod, reggel mikor keltem nem volt sehol, mennem kellett volna dolgozni, ő kísérte volna a srácokat, a telefonján is elérhetetlen volt, jól elkéstem a munkából és korán el is jöttem, mert egész nap nem vette fel, mire hazaértem a gyerekekkel, otthon volt, kérdeztem ez mi volt, azt mondta, hogy túl fáradt volt a gyerekeket elvinni, ezért elment sétálni meg moziba. Aztán másik alkalommal éjszakára mentem volna, akkor délben elment otthonról, másnap reggelig nem jött haza, akkor nem tudtam dolgozni se. De nem mondja ki szóval. :(
Azért 2 év, mert akkor lesz a kicsi is 12, addigra önjáróak lesznek.
14
Felső tagozatig kisiskolások, 12 évesen lesz 5. osztályos a kicsi /évvesztes/. 2 tömegközlekedési eszközzel kell menni-jönni nekik Bp közepesen rossz részén. A biztonságukat nem veszélyeztetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!