Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem, de igényli a szexet. Mit tegyek?
A férjemmel a kapcsolatunk gyakorlatilag társas magány. Alig kommunikálunk. De hetente egyszer igényli a szexet. Hiába mondtam neki, hogy keressen valakit erre, neki csak velem kell a szex. De egyre nehezebben tudom megadni neki, konkrétan már előre rosszul vagyok attól, hogy rajtam fog lihegni, hisz amúgy olyan nekem, mint egy idegen. A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/.
Sok olyan kapcsolatról hallani, ami működik szex nélkül. Akik ilyenben élnek azoktól kérdezem, hogy tudták elérni, hogy elengedje a szex témát a férfi?
Köszi nem kérek dobd ki, hagyd el, stb. ötleteket, még 2 évet kell így kibírnom, de azt muszáj, erre várok tippeket, hogy azt hogy!
"A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/"
Tehát a maximum 10 éves korú gyerekeitek veszélyeztetésével zsarol, ezzel kicsikarva belőled a szexet... Ez így gyakorlatilag súrolja a nemi erőszak határát. (Igen, érzelmileg kényszeríteni valakit ugyanolyan bűn, mintha pisztolyt fognának a fejedhez, hogy márpedig le kell feküdnöd vele)
Első körben talán egy pszichológust kéne felkeresni, hátha az felnyitná a szemed, hogy ez mennyire egy komoly dolog.
A kérdésedre érdemben nem tudok reagálni, mert egy teljesen abszurd dologra kérsz megoldást.
A férjed totálisan tisztában van vele, mennyire hánysz tőle, még szabad utat is kapott a megcsalásra, mégis téged ágál. Gondolom élvezi, hogy abúzálhat, kezdj ezzel az infóval azt amit akarsz.
Én leakadtam ott, hogy mi az , hogy zsarol? Meg nem vigyáz a gyerekekre, amíg dolgozol? Nem az övéi is? Az eszem megáll!
Hozz neki nőgyógyászati papírt, hogy valami bajod van, és verje a markába...Jobb ötletem nincs.
Fantázia és nagy adag síkosító.
42/n
(Amúgy a 10 éven aluli gyermek egyedülhagyása büntetendő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!