Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretem, de igényli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem, de igényli a szexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjemmel a kapcsolatunk gyakorlatilag társas magány. Alig kommunikálunk. De hetente egyszer igényli a szexet. Hiába mondtam neki, hogy keressen valakit erre, neki csak velem kell a szex. De egyre nehezebben tudom megadni neki, konkrétan már előre rosszul vagyok attól, hogy rajtam fog lihegni, hisz amúgy olyan nekem, mint egy idegen. A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/.

Sok olyan kapcsolatról hallani, ami működik szex nélkül. Akik ilyenben élnek azoktól kérdezem, hogy tudták elérni, hogy elengedje a szex témát a férfi?

Köszi nem kérek dobd ki, hagyd el, stb. ötleteket, még 2 évet kell így kibírnom, de azt muszáj, erre várok tippeket, hogy azt hogy!

2023. jún. 10. 02:32
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
95%

"A gyerekek kisiskolás korúak. Azzal zsarol, hogy ha nincs szex, akkor nem vigyáz rájuk, míg dolgozom /sokáig tart a munkaidőm és nem tudok váltani/"

Tehát a maximum 10 éves korú gyerekeitek veszélyeztetésével zsarol, ezzel kicsikarva belőled a szexet... Ez így gyakorlatilag súrolja a nemi erőszak határát. (Igen, érzelmileg kényszeríteni valakit ugyanolyan bűn, mintha pisztolyt fognának a fejedhez, hogy márpedig le kell feküdnöd vele)

Első körben talán egy pszichológust kéne felkeresni, hátha az felnyitná a szemed, hogy ez mennyire egy komoly dolog.

A kérdésedre érdemben nem tudok reagálni, mert egy teljesen abszurd dologra kérsz megoldást.

A férjed totálisan tisztában van vele, mennyire hánysz tőle, még szabad utat is kapott a megcsalásra, mégis téged ágál. Gondolom élvezi, hogy abúzálhat, kezdj ezzel az infóval azt amit akarsz.

2023. jún. 10. 02:55
 2/47 anonim ***** válasza:
91%
Kihasználhat téged akkor mégis minek törné magát, hogy ismerkedjen? Nyilván jelenleg szerelemre nem vágyik.Szexre pedig jó vagy te is. Én biztosan nem engedném hogy úgy bánjonak velem mint egy örömlánnyal. Mondhatna nekem akármit, zsarolhatna de én becsülöm magam annyira hogy ne hagyjam hogy eszközként bánjanak velem. Ha te képes vagy ezt tenni magaddal akkor bocsi, de csakis sajnálni tudlak...
2023. jún. 10. 04:35
 3/47 anonim ***** válasza:
89%
Miért kell kibírnod még két évet?
2023. jún. 10. 05:19
 4/47 anonim ***** válasza:
5%
1. Nem vagyok fideszes, de ezért is nyer újra és újra a fidesz, mert egyesek ezt a nyugati szélsőliberalizmust akarják behozni, miszerint amit te leírtál, az nemi erőszaknak számít.
2023. jún. 10. 05:28
 5/47 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem meg o szeret teged. Kulonben talalno not maganak. Az mas kerdes,h nem tudja kimutatni.
2023. jún. 10. 06:06
 6/47 anonim ***** válasza:
5%
Fogadjunk, hogy nő vagy.
2023. jún. 10. 06:16
 7/47 anonim ***** válasza:
97%

Én leakadtam ott, hogy mi az , hogy zsarol? Meg nem vigyáz a gyerekekre, amíg dolgozol? Nem az övéi is? Az eszem megáll!

Hozz neki nőgyógyászati papírt, hogy valami bajod van, és verje a markába...Jobb ötletem nincs.

2023. jún. 10. 07:07
 8/47 anonim ***** válasza:
16%

Fantázia és nagy adag síkosító.

42/n

(Amúgy a 10 éven aluli gyermek egyedülhagyása büntetendő.)

2023. jún. 10. 07:18
 9/47 anonim ***** válasza:
96%
Jelentsd fel nemi erőszak miatt és akkor megszabadulsz tőle! 🤷‍♀️
2023. jún. 10. 09:30
 10/47 anonim ***** válasza:
97%
Kezdetnek magyarázd el neki, hogy vigyázni a saját gyerekeire, nem szívesség, hanem kötelesség.
2023. jún. 10. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!