Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a pasi?
Figyelt kérdés
Tinderen matcheltünk, majd 1 napos chatelés után randiztunk. Élőben még jobban átjött a kisugárzása, mint a képeken. A tali végén megölelt és adottb2 puszit, amibe teljesen belebizseregtem. Utána is beszélgettünk, majd találkoztunk, átmentem hozzá, lefeküdtünk egymással. A szex is szuper volt, örültem, hogy végre találtam egy normális pasit, aki nemcsak jól néz ki, hanem megvan köztünk az összhang is. Utána ott aludtam nála, ment a kölcsönös bújás, simogatás, csók. Másnap mentem dolgozni, délután írt Messengeren, hogy hagyjuk egymást, ő nem szeretne kapcsolatot, nem akarja, hogy sérüljek. Az egész estét végigsírtam otthon, annyira ideges lettem, hogy az üzenet olvasása után egy falat kaja sem ment le a torkomon, de nem tehettem mást, elfogadtam, hogy ő ezt akarja. Eltelt 2 hét, írt megint, hogy hiányzom neki, nem tud kiverni a fejéből, találkozzunk. Megint olyan volt minden, mint a korábbi talin, szex sok-sok bújással. Utána elmentünk moziba, a film alatt megfogta a kezem, ahogy mentünk vissza hozzá az utcán is megcsókolt. Beszélgettünk rengeteget, a lényeg, hogy volt egy 4,5 éves kapcsolata, aminek 2 (!!!) éve vége, nem tudja, hogy olyan mély szerelemmel fog-e tudni még bárkit szeretni. Én fülig szerelmes vagyok, de nagyon rossz, hogy néha azt érzem ő is, néha azt, hogy játszik velem, elővesz, ha hiánya van, de ha utóbbi, akkor miért csókol meg mások előtt, miért bújik annyit hozzám?2023. jún. 8. 19:08
31/31 anonim válasza:
"délután írt Messengeren, hogy hagyjuk egymást, ő nem szeretne kapcsolatot, nem akarja, hogy sérüljek" - ekkor kellett volna elfelejteni. Gondolom, már jó ideje volt ez, és azóta szenvedsz. Jobb lenne kiszabadulnod ebből a függő
helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!