Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim állandóan beszól hogy sokat eszem, szerintetek mit csináljak?
Kezdem megelégelni. Oké, tényleg nem eszem keveset, nagyjából egy napom így néz ki:
Reggelire tojásrántotta (3-4 tojásból), valami gyümi (banán, alma, barack, ősszel szilva, körte), egy pohár kakaó vagy kávé. Délelőtt munkahelyen még egy szendvicset eszem, ebédre leves/főzelék és valami főétel (hús, tészta, esetleg káposzta, babos étel). Délután ismét gyümölcs, kávé, este pedig ha van kedvem főzni akkor meleg kaja, ha nincs akkor hideget eszem.
Azért ez nem olyan brutális mennyiség szerintem, de sokszor teszi szóvá.
Az alakommal szerintem nincs különösebb probléma, szóval ezért se értem ez miért zavarja őt.
25 éves vagyok egyébként, ő 24.
Ne haragudj, de ez szerintem ordas nagy kamu.
A képen látható lány nagyon csinos, és hitetlennek tűnik, hogy neki ne legyen annyi önbizalma, hogy hagyja magát piszkálni. A magabiztos emberek nem tűrik az ilyesmit. Illetve a legtöbb férfinek, ha ilyen csajt megkap, nem a piszkálódáson jár az esze.
1-es
Én fizetem a kajámat.
"Van ott egy kis pocak"
Nálad meg van ott egy kis elmebetegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!