Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim állandóan beszól hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim állandóan beszól hogy sokat eszem, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kezdem megelégelni. Oké, tényleg nem eszem keveset, nagyjából egy napom így néz ki:

Reggelire tojásrántotta (3-4 tojásból), valami gyümi (banán, alma, barack, ősszel szilva, körte), egy pohár kakaó vagy kávé. Délelőtt munkahelyen még egy szendvicset eszem, ebédre leves/főzelék és valami főétel (hús, tészta, esetleg káposzta, babos étel). Délután ismét gyümölcs, kávé, este pedig ha van kedvem főzni akkor meleg kaja, ha nincs akkor hideget eszem.

Azért ez nem olyan brutális mennyiség szerintem, de sokszor teszi szóvá.

Az alakommal szerintem nincs különösebb probléma, szóval ezért se értem ez miért zavarja őt.

[link]

25 éves vagyok egyébként, ő 24.

2021. júl. 18. 13:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a kérdést szóról szóra ugyanígy kiírtad már régebben, csak akkor kép nélkül.
2021. júl. 18. 14:29
 22/28 anonim ***** válasza:
97%
Ha a kérdés nem kamu, akkor reptesd a pasit ki az ablakon.
2021. júl. 18. 14:30
 23/28 anonim ***** válasza:
96%
Magyarázd meg neki, hogy a szervezeted hamar, gyorsan elhasználja a kaját, és nyugodjon le, nem lesz gondod a sok kaja miatt.
2021. júl. 18. 14:37
 24/28 anonim ***** válasza:
81%
Óriási kamu.
2021. júl. 18. 14:50
 25/28 anonim ***** válasza:
87%
Én jóval testesebb vagyok mint a linkelt képen a nő, a pasim mégsem cseszegetett azzal sosem, hogy szeretek enni. Ő is szeretett és pont az zavarta, ha diétázni akartam volna mellette, vagy megvonni magamtól olyan ételeket, amiket szeretek.
2021. júl. 18. 15:27
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én közel ennyit eszem egy nap, és 48 kg vagyok. Majd ha kezdek hízni, pl elérek ilyen 52-53 kgt, lejjebb veszek, addig nem, és neked se tanácsolom, hogy éheztesd magad.

Teljesen rendben van az alakod, amíg nem marad rajtad az elfogyasztott étel és jó minőséget eszel (márpedig nem látom, hogy chipssel tömnéd magad a leírásod szerint), addig maradjon szépen csendben a pasid.

2021. júl. 18. 15:31
 27/28 anonim ***** válasza:
84%

Miért etetitek a trollt? :D

A kép nélkül picikét hihetőbb lett volna, de azt is nehezen hiszem, hogy egy férfi cseszegetne egy nőt azzal, hogy mennyit eszik (pláne ha csak ennyit)

2021. júl. 18. 15:33
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert irigy, hogy te - vele ellentétben - jól nézel ki.

Én is sokat eszek, 2000+, gyakorlatilag többet és többszer, mint a párom, viszont eljárok futni meg edzeni, így tartom az 54-56 kg-t. :)

2021. júl. 19. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!