Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a srác?
Pár hétig beszélgettem/ ismerkedtem egy fiúval (27), akivel találkoztam is. A chatelések során sokszor 10-20 percenként írt vissza, de volt, hogy 2-3 óra elteltével. Az első találkozásunk után el is hívott egy másodikra.
A második randi is jól sikerült, erre ő is adott célzást (nem történt csók sem).
Ezután pár nappal elkezdett úgy viselkedni, mint ha nem is érdekelném. Azt, hogy találkozni akar ismét úgy kellett kihúznom belőle, majd közölte, hogy van pár szabad perce rám.
A pár szabad percből pár szabad óra lett, és megtörtént a csók is.
Ezután pár nappal közölte velem, hogy nem tudja mit akar, nem erzi azt a pluszt, és lehet hogy nem kompatibilisek a személyiségeink, majd szépen elvàltunk egymástól.
Nem kerestem, nem írtam neki.
Azóta többször írt, keresett.
Nem értem, hogy mit akart tőlem, vagy mit nem. Nem akarok tőle már semmi különösebb dolgot ezek után, csupán bosszant ezt a helyzet.
Valaki, aki járt már ilyen cipőben, segítsen.
Megpróbált az irányítása alá vonni. Egyszerű macska-egér szituáció. Szépen lassan ráterel, hogy te kezdeményezz, te érezd azt, hogy meg kell szerezned, neked kell megfelelni a másiknak.
Nem haraptál az első csalira, hát megpróbálja megint.
Nem hagytam magam, én nyíltan mondtam neki, hogy mondja el, hogy lát-e a jövőnkre esélyt, vagy érez-e valamit. Azt mondta, hogy nem.
Én azóta nem keresem a társaságát, és amíg beszéltünk is, nem “olvadtam” el tőle, úgy viselkedtem, ahogy ő velem.
Szerintem csak arról van szó, hogy ő igazán nem vonzódik hozzád, de az a fajta férfi, akinek most jött egy lehetőség (te) és gondolkodott éljen-e vele vagy sem. (Akár szex, akár kapcsolat pár hónapig ami az ő fejében nem komoly, stb.) Aztán úgy döntött mégsem, nem volt kedve hozzá. Ennyiről van szó szerintem nagy eséllyel.
Nekem az is fura, hogy 2 randi után sem csókolt meg egyáltalán. Ha tetszik egy lány, akkor az esetek többségében az első randin megcsókolom, ha nagy eséllyel látom ő is benne lenne.
28/F
szerintem nincs ezen mit megfejteni vagy feleslegesen bonyolitani.
ket randi volt, azalatt rajott, hogy nem erdekled annyira, nem passzoltok, az is lehet, talalt valki mast.
ne rugozz ezen, lepj tul rajta.
Kedves 4.!
Kaptam rá célzást, hogy miért tartottam a 2m távolságot, és miért nem közeledtem. Ezt is furcsáltam, hogy nekem kéne közeledni egy férfihoz. Semmi jelzést nem adott felém, hogy bármit szeretne.
Amikor pedig közölte velem, hogy nem lát ránk esélyt, azt mondta, hogy nem akar velem f@sz lenni, és hülyíteni, ezért inkább engedjük el a dolgot.
5.!
Igazából csak a logikát nem értem. Ha valakit elküldök, mert nem látom kompatibilisnek, akkor utána nem keresem meg, és nem érdeklődöm felőle.
Legalábbis az én női logikám szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!