Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim haragszik, mit csináljak?
És mi köze a te barátságodnak ahhoz, hogy ők összevesztek?
A pasid nőjjön fel.
Ez olyan, mintha te összevesznél a barátnődel és elvárnád, hogy a barátod is szakítsa meg a barátságot a csaj pasijával.
Mi volt a konfliktus tárgya? És a pasid milyen viszonyban volt a te barátaiddal, ők mit tettek vele ami esetleg rossz volt?
Ameddig nem ismerjük a teljes sztorit, úgy sem fogunk tudni jó tanácsot adni. Vagy egyáltalán bármilyet.
5/6,az volt,h ők egy évig elválaszthatatlan barátok voltak,csk a barátom el kezdett készülni a felvételire,és emiatt sokkal kevesebbet volt velük sulih kívül,és a két lány pedig ezt sértésnek vette,h mi az,h konkrét le se szarja őket,aztán el kezdtek egy random csajjal lógni úgy,h ezek után ők nm vették figyelembe a barátomat. A barátom meg erre sértődött meg,nagyon durván összevesztek emiatt,és most,ha a barátnőim odajönnek hozzám,akkor a barátom annyira se képes,h köszönjön nekünk/nkm. De ha nem vagyok a lányokkal,akkor semmi baja.
Bocsi,h nm vázoltam normálisan🥺
"ha nem vagyok a lányokkal,akkor semmi baja"
Szóval csak előtted játssza, hogy összeveszett velük??
Ez a barátod részéről valami játék, csak hogy összevesszen veled?
Vagy most mit is akar tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!