Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem meghalt miattam a barátnőm. Én nem tehetek róla nem tudtam hogy mire allergiás. Most meg nem akar velem beszélgetni mert haragszik. Mit csináljak hogy ne haragudjon rám?
Még csak 1 hónapja vagyunk együtt.
Szülei is velem kiabáltak pedig nem tehetek róla.
Konkrétan mi történt?
Amúgy semmit. Vagy megnyugszik, vagy nem. Azért ha nem jelzi egy gyanús valamiről, hogy talán allergiás lehet rá, aztán meg még te vagy a hibás, hogy nem tudod magadtól, az sokat elmond az emberről. Szerintem. 1 hónap semmi, én lelépnék ebből a közegből.
Mondjuk ha pl vett valami olyan kaját, amibe belekerült, vagy főzött. Miért, mégis hogyan szerinted?
Btw ha valakinek ennyire durva allergiája van, az is furcsa, hogy 1 hónap után nem hogy nem került föl a téma, de a minimum, hogy a legelején is felhozom.. Ez inkább az ő hibája, ha ilyen felelőtlen, nem másé, akinek fingja sincs mire allergiás, mert nem mondta..
Erre neki kellett volna figyelnie.
De a párkapcsolat első szabálya, hogy mindig a fiú a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!