Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem meghalt miattam a barátnőm. Én nem tehetek róla nem tudtam hogy mire allergiás. Most meg nem akar velem beszélgetni mert haragszik. Mit csináljak hogy ne haragudjon rám?
Figyelt kérdés
Még csak 1 hónapja vagyunk együtt.
Szülei is velem kiabáltak pedig nem tehetek róla.
2018. aug. 30. 17:22
11/21 anonim válasza:
Ha nem tudnál róla, akkor nem a te hibád! Neki kellett volna szólnia még időben, hogyha ilyen súlyos allergiája van, gondolom ő már tudott róla! Ha olyan hülye, hogy ennek ellenére összeeszik-iszik mindent, akkor meg megérdemli. Ráadásul ezért mást hibáztatni kifejezetten taplóság. Szerintem örülj neki, hogy még időben kiderült, milyen idióta a csaj, és keress valaki mást!
12/21 A kérdező kommentje:
A halra allergiás de ő sem tudott róla azt mondja. Étterembe voltunk.
2018. aug. 30. 20:48
13/21 anonim válasza:
Most ez valami kamu kérdés?
Elmentetek étterembe, ok. Te ezek szerint esetleg felhoztad, hogy halat egyetek. Ezért hibáztat téged? Ha ő se tudta, hogy allergiás reakciót vált ki nála, akkor milyen jogon hibáztat téged? Erőltetted, hogy egyen vagy mi?
Komolyan elég röhejes szituáció.
14/21 A kérdező kommentje:
Nem tudott választani és én választottam neki is.
2018. aug. 30. 21:09
15/21 anonim válasza:
Számomra az a legfurcsább ebben az egész helyzetben, hogy állítólag a lány nem tudta, hogy allergiás a halra. Ezek szerint most higgyük el, hogy egész eddigi életében nem evett soha halat, hogy ez nem derült ki? Mert csak úgy szólok, hogy aki a halhúsra allergiás, az 90%-ban a legtöbb fajtára allergiás, ha pedig volt már problémája mondjuk a lazaccal, akkor heringgel sem fog kísérletezni. Szerintem. Nyugodtan lepontozhattok, ha nincs ebben logika! :)
16/21 A kérdező kommentje:
De evett halat csak nem ilyen fajtát. Nem mindegyikre allergias #15
2018. aug. 30. 21:19
17/21 anonim válasza:
Úgy látszik ez a csaj abból "él", hogy áttolja a felelősséget másokra. Nem tud választani abban, hogy mit egyen, de a következményeit is rákeni a másikra. Érzelmileg nagyon éretlen.
18/21 anonim válasza:
A ringy_ó csak az ingyen kaját akarta!!
19/21 anonim válasza:
Ez már vicc. Ő sem tudta, hogy allergiás rá, de te vagy a hibás.
20/21 anonim válasza:
Hagyd el, minél előbb.
Ez a csaj bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!