Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20L/31F Azt állítja csak beszélgetni akar. Ilyen nincs ugye?!
Nem unatkozásból ír, sok a dolga, nem is magány miatt, épp elég barátja van.
Tényleg töltene időt puszta baráti társalgásra az én korosztályomból?
Az én barátom(33) kedvel egy 22 éves lányt, aki kevésbé néz ki jól, mint én. Szoktak néha beszélgetni, egyszer át is hívta enni egy barátjával 3asban. A lány nem ment át, mert azt hitte le akarja fektetni.. ott voltam, mikor a lány erre hivatkozva elutasította cseten a meghívást, a barátomból kitört a nevetés.
Van, hogy valóban barátkozni akarnak, de ez 1000ből egy. Ha nem veszed észre abból, ahogy beszélgettek és ahogy veled viselkedik, hogy mit akar, akkor fejleszd az emberismeretedet.
A legtöbben kapásból megdugnának egyébként, ezért pedig szemérmetlenül hazudnak is. Találkozz vele nyilvános helyen 10 percre, ha látod, hogy úgy néz rád, akkor gyorsan köszönj el, megindokolni sem kell, csak simán nincs kedved vele tovább beszélgetni, nem akarod megismerni és kész.
Miért ne lenne, -én is sokakkal beszélgetek a te korosztályodból és bazira nem akarok semmi többet. Én már 60 is elmúltam, igaz, egyetemen tanítok, tehát viszonylag elég természetes a dolog.
Csak a takarítóbanya tesz mindig szemrehányást, hogy mindennap mással lát.... XD
Amúgy abból mi bajod lenne, ha egyszer mégis egymásba szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!