Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10-es skálán mennyire bunkó dolog egy ismeretlen lány mellé leülni buszon és megkérdezni hogy akar-e beszélgetni?
Ha 1- az egyáltalán nem, a 10- a büdös paraszt hardcore, akkor nálam 1.
Én szeretek a buszon beszélgetni emberekkel, kivéve egy esetet, amikor az idős nénike nekem sírja el, az egész családi tragédiáját. Azt nem bírom egyedül. De amúgy jól esik nem csak mukkban ülni a buszon, vagy telefont baszkurálni.
Nem gáz, de nem is fog működni. Ilyen szituációból nehéz értelmeset kihozni, de ha látod, hogy csinál valamit, akkor próbálj arra rákérdezni és így elkezdeni beszélgetni. Így nem olyan direkt és nem fog elküldeni a búsba.
24/F
— Szia, akarsz beszélgetni?
Túlságosan tolakodó. Én is felhúznám a szemöldökömet, ha egy lány mellém huppanna ezzel a kérdéssel. Valószínűleg nem akarnék vele beszélni.
Nem kell letámadni így az embert!
Ha annyira beszélgetni akarsz vele, akkor kezdjél valami általánosabb témával, (Szia, meg tudnád mondani az időt? stb.) és ha látod, hogy továbbra is vevő a kommunikációra, akkor folytasd és így nem gázos.
9
Én nem akarok idegenekkel beszélgetni se a buszon, se a metrón, se a trolin, se sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!