Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálja mimden pasi mellettem azt hogy miutan összejövünk elkezdenek "macsóskodni"?
Annyira féltékenységet gerjeszt bennem sajnos, es az eddigi tapasztalataim szerint nem ugy tűnik, mintha nekem akarnának tetszelegni.
Ahányszor összejövök valakivel olyan lesz belole mint vmi mellét verő gorilla, neki állnak edzeni meg tetszelegni, persze azt mondják csak maguknak, de aztan a masik nem visszajelzéseire mennek rá, meg ugy maszkalnak mint vmi kakas a tyúkudvaron.
Volt aki igy meg is csalt aztán lekezelt egy kis senkinek.
Mimtha en vmi ugrodeszka lennék csak.
Mindezek után a mostani barátom jelenleg szószerint irritál, összezúzott majdnem minden eddigi álomképem róla ill mulik bennem a rozsaszin köd elég erőteljesen
Elegem van
Mivel váltom en ezt ki?
Ez vmi önbeteljesítés?
Nem tom hány exemmel már szabályosan örülök hogy vége.
Eddig azt hittem végre találtam egy hősszerelmest(tenyleg annak tűnik), aki normális bízhatok benne stb
Erre fogyni akar, meg edzeni kezd, parfümmániás lett stb.
Leírásod alapján ilyenekhez vonzódsz - többszöri alkalom nem a véletlen műve.
Tesztoszteron mellett szelektàlj jobban szemèlyisèg alapján
Nem tudom miért ilyeneket fogsz ki? Előtte milyenek voltak? Lehet arról van szó hogy melletted megnő az önbizalmuk. Lett egy csini párjuk és elhitték hogy bárkit megkaphatnak (nem). Általában utána az ilyenek egy része teper és vissza akar avászkodni hozzád.
Szerintem ezek a férfiak nem akartak tőled semmit sem. Sajna nem ismerlek, nem állíthatok rólad semmit sem. De lehet belül nem azt találták amit kerestek.
Mindenesetre szakitottunk.
Ennyit az ujevrol.
Lehet igen, sokat hittem
Tévedtem
En hulye kibékultem vele.
Izzadva jár kemény edzésekre. Haja belőve. Jaj de "sukárkodik".
Minek békultem en ki?😭
Igen valszeg kezdetben nekem szól, aztán jönnek az ártatlan flörtök mellettem, meg a többi.
Annyira ismerem már ezt.
Lehet beszorultam vmi időkapuba es mindig ugyanaz tortenik velem.
"Általában utána az ilyenek egy része teper és vissza akar avászkodni hozzád."
Igen csak addigra szerencsés esetben van már másik barátom inkább.
Aki megint mellettem áll "talpra"😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!