Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinálja mimden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálja mimden pasi mellettem azt hogy miutan összejövünk elkezdenek "macsóskodni"?

Figyelt kérdés

Annyira féltékenységet gerjeszt bennem sajnos, es az eddigi tapasztalataim szerint nem ugy tűnik, mintha nekem akarnának tetszelegni.

Ahányszor összejövök valakivel olyan lesz belole mint vmi mellét verő gorilla, neki állnak edzeni meg tetszelegni, persze azt mondják csak maguknak, de aztan a masik nem visszajelzéseire mennek rá, meg ugy maszkalnak mint vmi kakas a tyúkudvaron.

Volt aki igy meg is csalt aztán lekezelt egy kis senkinek.

Mimtha en vmi ugrodeszka lennék csak.

Mindezek után a mostani barátom jelenleg szószerint irritál, összezúzott majdnem minden eddigi álomképem róla ill mulik bennem a rozsaszin köd elég erőteljesen

Elegem van

Mivel váltom en ezt ki?

Ez vmi önbeteljesítés?

Nem tom hány exemmel már szabályosan örülök hogy vége.

Eddig azt hittem végre találtam egy hősszerelmest(tenyleg annak tűnik), aki normális bízhatok benne stb

Erre fogyni akar, meg edzeni kezd, parfümmániás lett stb.

2021. dec. 31. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te... 😔

Olyan buta lány vagy. Te vagy a bohóc ebben a kapcsolatban. Majd kattoghatsz hogy mikor kivel van. Hát ez hiányzott neked? 🥺

2022. jan. 3. 20:46
 12/18 A kérdező kommentje:
A kővetkező se lenne különb. A probléma itt kezdődik, ha le is cserélném.
2022. jan. 4. 08:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
kezdj kapcsolatot egy ertelmisegivel. Ne az aljaneppel. már ha képes vagy
2022. jan. 4. 11:44
 14/18 A kérdező kommentje:

És értelmiségiek.

Egyik mellettem csinált vállalkozást (szakmunkábol)

Másik mellettem lépcsőzött feljebb szinten szakmunkasbol csop veznek

Harmadiknak cégei vannak(diplomás)

Negyediknek étterme. Ő se hülye.

Soroljam?

2022. jan. 4. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Te mivel foglalkozol?
2022. febr. 18. 19:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Banki szférw
2022. febr. 19. 10:37
 17/18 A kérdező kommentje:
*szféra
2022. febr. 19. 10:37
 18/18 anonim ***** válasza:

"csak addigra szerencsés esetben van már másik barátom inkább.

Aki megint mellettem áll "talpra"

Hagyj időt az ismerkedésre. Semmi nem sürgős. Inkább legyen jó. Becsüld magad. Olyannal barátkozz, aki már "talpon" van.

2022. febr. 19. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!