Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a pasi?

Figyelt kérdés
Tinderen matcheltünk, majd 1 napos chatelés után randiztunk. Élőben még jobban átjött a kisugárzása, mint a képeken. A tali végén megölelt és adottb2 puszit, amibe teljesen belebizseregtem. Utána is beszélgettünk, majd találkoztunk, átmentem hozzá, lefeküdtünk egymással. A szex is szuper volt, örültem, hogy végre találtam egy normális pasit, aki nemcsak jól néz ki, hanem megvan köztünk az összhang is. Utána ott aludtam nála, ment a kölcsönös bújás, simogatás, csók. Másnap mentem dolgozni, délután írt Messengeren, hogy hagyjuk egymást, ő nem szeretne kapcsolatot, nem akarja, hogy sérüljek. Az egész estét végigsírtam otthon, annyira ideges lettem, hogy az üzenet olvasása után egy falat kaja sem ment le a torkomon, de nem tehettem mást, elfogadtam, hogy ő ezt akarja. Eltelt 2 hét, írt megint, hogy hiányzom neki, nem tud kiverni a fejéből, találkozzunk. Megint olyan volt minden, mint a korábbi talin, szex sok-sok bújással. Utána elmentünk moziba, a film alatt megfogta a kezem, ahogy mentünk vissza hozzá az utcán is megcsókolt. Beszélgettünk rengeteget, a lényeg, hogy volt egy 4,5 éves kapcsolata, aminek 2 (!!!) éve vége, nem tudja, hogy olyan mély szerelemmel fog-e tudni még bárkit szeretni. Én fülig szerelmes vagyok, de nagyon rossz, hogy néha azt érzem ő is, néha azt, hogy játszik velem, elővesz, ha hiánya van, de ha utóbbi, akkor miért csókol meg mások előtt, miért bújik annyit hozzám?
2023. jún. 8. 19:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Lemaradt az utolsó mondat,: szóval az exhez neki már nincs visszaút, főleg,hogy a csaj letiltotta mindenhonnan.
2023. jún. 8. 19:31
 12/31 anonim ***** válasza:

#11:

Abban biztos lehetsz, hogy azert

2023. jún. 8. 19:31
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem szarja le, hogy mekkora tragédia érte.. attól még, hogy itt próbálod mentegetni a helyzet ugyan az marad. Nem fogsz neki kelleni, ha eddig nem kellettél és csak akkor fog keresni, ha szexet akar.

Tudom, hogy ez fáj, meg azt is, hogy bunkó vagyok, de látszólag a szép szó nem hat meg.

2023. jún. 8. 19:35
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

szakított vele és vetette el a kicsit, mert a férfi hibázott valamiben. Csak úgy a semmiért nem tette volna meg.

Egyébként írtam, hogy a lehetőségek között van, hogy az ex betett neki rendesen. De ahelyett, hogy pszichológushoz fordult volna/fordulna inkább más nőkön bosszút áll úgymond.

Azért, mert nem őszinte, nem korrekt, hiszen nem mondta el neked, hogy csak szexet akar.

Tegnap volt itt egy kérdés és a fiú a kérdezőnek kerek-perec megmondta, hogy többet nem szeretne. A te esetedben az exxel takaródzik, nem akar sérülni inkább ő bánt meg másokat/téged.

Ez egyszerűen gusztustalan dolog és ha te jobbá akarod tenni a helyzetet, fel akarod őt menteni a viselkedése alól, akkor ne haragudj, de óriási buta vagy...

2023. jún. 8. 19:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Boldogtalan burgonya esküszöm nem utánozlak! 😂
2023. jún. 8. 19:38
 16/31 anonim ***** válasza:
2023. jún. 8. 19:41
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

9# hat nem igazan, sok kanos pasi inkabb Otthagyja a fenebe.

Ha tobb randi megvan, akkor jobban le lehet szurni. Persze van aki kivarja az alkalmat.

2023. jún. 8. 19:44
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd a traumájához! Majd ismerkedjen akkor, ha túl van rajta. Mi a pitsáért asszisztálnál a tragédiájához? Simogatni akarod a kis buksiját, amíg megnyugszik? Értem én hogy egy Teréz anya vagy, de a pasi szopat. A szó minden értelmében. Mondd neki, hogy majd akkor keressen, ha készen áll egy kapcsolatra. Addig meg nyalogassa a saját sebeit.
2023. jún. 8. 19:46
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

#18:

Ha beléd esik a pasas, akkor tök mindegy, hogy mindjárt adsz neki, vagy később. Ugyanúgy érezheti azt amit a kérdező érez a "férfi" iránt.

Nem azon múlik mikor fekszel ki neki egyáltalán.

2023. jún. 8. 19:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Na bumm. Engem is otthagytak egy 6 éves kapcsolatban másik fasziért, és ők is házasságban élnek gyerekkel. Ki nem szarja le, ettől még én ugyanúgy tudnék szeretni mást.
2023. jún. 8. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!