Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem azt, hogy nem kapok elég figyelmet a páromtól?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, még csak 2 hónapja járunk. Amik nekem hiányoznak:

Ő sosem jön hozzám, mert nincs kocsija és nem akar másfél órát tömegközlekedni.

Amikor nem találkozunk (heti átlag 3x szoktunk), szinte semmit nem kommunikálunk. Jóreggelt-jóéjt üzenetet általában ír vagy írok, de napközben szinte nulla. Én szoktam neki írogatni, de nyilván azt is elvárnám, hogy ő tegye. Olyankor viszont van, hogy 8-10 órán át semmi életjel. Az előző barátom kétóránként hívogatott, a másik szintén gyakran írt. Szóval nekem ez baromi fura.

Sosem mond érzelmes dolgokat, mint pl. hiányzol, alig várom, hogy lássalak vagy ilyesmi. Pedig ennyi idő után szerintem már kéne. Bókolni szokott, de azok inkább a külsőmre irányulnak.

Jogos, hogy nem érzem igazán szeretve magam?

2023. jún. 7. 08:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki tud a munkahelyen irogatni, ha AKAR. Ez nem a 20 szazad, ahol a ceges geoen can egyedul net es kockazatos valaszolni. Mindenki zsebeben ott van a telefon, barmikor valaszra keszen.
2023. jún. 8. 11:43
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
Persze hogy jogos. Voltam én is ebben, és nekem is xar volt. De ahogy írják, lehet hogy ilyen típus, és nem biztos hogy nem szeret.
2023. jún. 8. 12:28
 23/25 Senior Séf ***** válasza:
74%

"Nekem ez nem típusnak tűnik, hanem olyannak, aki nem szerelmes😅"

Pontosan ez az ábra.

2023. jún. 11. 14:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele időközben.
2023. jún. 11. 14:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Varhato volt, az igenyed serult emiatt. Jo dontes!
2023. jún. 12. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!