Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyik a párom az exe figyelmére? Miért zavarja, hogy túllépett rajta a nő?
Mi már 1 éve együtt vagyunk, és előttem együtt volt egy nővel (nagyon rövid ideig) aztán a párom a dobta, pedig könyörgött neki a nő.
Annak ellenére, hogy a párom nem akar tőle semmit, láthatóan zavarja az egóját, hogy a csaj túllépett rajta. Állandóan figyelmet akar amúgy mindenkitől, közösségi médián is nemrég bejelölte a csajt, és megsértődött, hogy a csaj nem jelölte vissza. Teljesen leszarta eddig a nőt, de mióta az másfelé nyitott, próbál figyelmet kicsikarni belőle, múltkor rajtakaptam, hogy szemezget/szórakozik vele, hülyíti a nőt, csipkelődik vele. Tudom, hogy komolyan semmit nem akar tőle, de láthatóan nem akarja hagyni, hogy túllépjen rajta.
Én is csak egy ego növelő vagyok neki? Mindegy, hogy kitől, csak kapjon figyelmet?
"Tudom, hogy komolyan semmit nem akar tőle"
Az egyik nagy tévedésed az itt van, azon túl hogy nem kéne vele együtt lenned. Dehogynem akar tőle, simán összejönne vele újra. Ha nem így lenne, nem csinálná azt, amit :)
Magyarázgathatsz magadnak bármit, a te dolgod. Attól még ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!