Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a lány figyelmér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a lány figyelmére adni hogy szeretem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na igen van egy lány eddig világos gondolom mindenkinek, és amúgy nem csak egy lány hanem "barátom" mármint csak azt gondolja ő hogy annak tekintem, de igazából érzek iránta valamit amit eddig még nem éreztem soha! Nem tudom hogy ha ő szeret e engem de én úgy veszem észre hogy sokat gondol rám (pl. ő szokott rám írni minden egyes nap és ebből gondolom hogy ilyen igen is rám gondol...), és lehet ő is szeret engem csak nem akarja kifejezni mivel azt gondolja hogy én csak barátjaként tekintek rá (de persze ez nem igaz mert én is érzek iránta valamit). Na igen a kérdés egyszerű lenne: hogyan adjam a tudomására hogy szeretem mármint úgy értve hogy lassan és gyengéden és persze nem úgy hogy oda írom neki hogy "szeretlek"....
2013. jan. 17. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Simogasd meg az arcát, nézz mélyen a szemébe, és mondd:szeretlek, ebből tudni fogja:DD
2013. jan. 17. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Talán elhívod valahova és MEGMONDOD...nem mindent a fb elött kell csinaálni
2013. jan. 17. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
hívd el randizni és akkor mondd el neki. :-) értékelni fogja.
2013. jan. 17. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Virágot veszel neki, elhívod minden felé(legtöbbször kettesben) próbálod azt adni neki amire szüksége van(arra neked kell rájönnöd hogy mi kel neki:), aztán csak észre veszi!
2013. jan. 17. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Oké ez szép és jó amit írtatok ide nekem csak egy baj van mivel suli és hát nagyon jó tanuló nagyon nem ér rá hogy elmenjünk valahova... Pedig volt szó mozizásról is és hát azért tudunk csak így beszélgetni és hát ha a hétvégéit kérdeznétek hogy mit csinál olyankor akkor itt a válasz:jár matek tanárhoz és versenyekre. Ez a baj nagyon zsúfolt neki a napjai azért a randizás nagyon lefújva :( de hát ha várok a vakációig és csak akkor mondom el neki? Vagy az szerintem nem nagyon jó mivel minél hamarabb a tudomására akarom adni hogy szeretem...
2013. jan. 17. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Hidd el a zsúfolt napjai között is befog tudni szoritani egy kis időt, hogy tudjatok beszélni.
2013. jan. 17. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy mond el neki hogy szereted.
2013. jan. 17. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ő is szeretne valamit tőled akkor szánna rád időtt...ha csak a kifogások jönnek az egy kicsit gáz
2013. jan. 17. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Na igen én vagyok a kérdező (nem engedi hogy a másik felhasználómon írjak...)

De valahogy lassabban nem tudnám a tudomására adni hogy szeretem mármint úgy értve hogy nem mondom el egyből hanem csak lassabban?

2013. jan. 17. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Természetesen lassabban is a tudomására hozhatod. Szótagold neki, hogy SZE-RET-LEK. Az egyes szótagok között tartsál nagy (akár napokig tartó)hatásszüneteket, így akár egy hétig is elhúzhatod. Reméljük, addig nem fog más, bátrabb pasi után nézni.
2013. jan. 24. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!