Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, szerény lány-beszédes, nagyképű fiú párosításból sülhet ki bármi jó?
Hülyeségeket beszélnek itt egyesek. :)
Van példa mindkettőre: sülhet el jól, de rosszul is.
Én például mikor a barátommal összejöttem, nagyon szerény, önbizalom hiányos, csendes lány voltam, Ő pedig rengeteget tudott dumálni, és teljesen nagyképű, egoista csávó volt.
Már lassan 2 és fél éve együtt vagyunk, és azóta mindketten formáltunk a másikon. Én bátrabb és kicsit beszédesebb lettem, a barátom pedig jobban meggondolja miket fecseg, és már nem is nagyképű. Szóval megtaláltuk az arany középutat, pedig egyikünk sem kérte a másikat arra, hogy változzon. Egyszerűen csak jött... A szerelem sok mindenre képes.:) A barátom még a füvezést és az alkoholizálást is abbahagyta.
És NE hallgassatok másra, mert mivel valószínűleg teljesen eltérő a baráti körötök, ezért csak rosszat fogtok a másikról hallani. Nekem a családom és a barátaim is ellenezték a kapcsolatunkat, azt mondták max 2 hétig leszünk együtt, merthogy a barátom egy szívtipró. Hát...a 2 és fél év magáért beszél.:)
Persze sülhet el pont rosszul is. Nem lehet megtudni amíg nem próbáljátok meg!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!