Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, szerény lány-beszédes, nagyképű fiú párosításból sülhet ki bármi jó?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 22:46
11/13 anonim válasza:
Nagyképűség mért lenne egyenlő, hogy én most mindenkit megakarok k*rni típussal? Egyébként meg mért ne, attól még szerethet valaki valakit, azért mert nagyképű, és kijöhetnek tök jól, az meg a másik hogy egy csendes szerény lány is lehet temperamentumos, és egy vadmacska, a kettő nem zárja ki egymást.
12/13 anonim válasza:
már a szerény lányok is a segg-arcokra buknak?
Nincs többé keresnivalóm ezen a bolygón. :)
13/13 anonim válasza:
Attól, hogy valaki "nagyképű" még nem seggarc, én pl. szerény, visszahúzódó lány létemre nagyképűnek címkézem azokat az embereket, akik intenzíven kimernek állni a véleményük mellett és a társaság középpontjába tudnak férkőzni, ami nem rossz tulajdonság, alapból amúgy is csak egy címke, amiről semmit sem lehet eldönteni, a bizalom a legfontosabb, szerintem lehetséges, hogy szeressék egymást, mert jobban értékelik egymást, mint "a saját fajtájukból", és tökéletesen kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!