Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogja érteni valaha, hogy szükségem van a
figyelmére?
Kapcsolat vagy szexkapcsolat? Ha az első akkor mi értelme ennek? Ha a második akkor miért akarsz többet?
2020. máj. 2. 11:22
Hányszor beszélted ezt meg vele leülve normálisan?
2020. máj. 2. 11:24
3/30 A kérdező kommentje:
Házasság, 21 éves kapcsolat. Szerinte elég szex előtt figyelni rám.
4/30 A kérdező kommentje:
Sokszor. Elmondtam szépen, volt, hogy veszekedtem, kiabáltam. Utána megint szépen, többféle módon, hogy a nőknek más igényeik vannak. Szerinte hülyeség, amit mondok.
Házasság előtt is ilyen volt? Mert ha igen ilyen emberre nem hogy nem feküdnék le még utána a házasság. Gondolom nem ilyen volt.
2020. máj. 2. 11:44
6/30 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt. Akkor még volt virág, csoki, évforduló. Most nincs semmi. Állítólag nem érdemlem meg. Mert meghíztam és nem vagyok hajlandó lefogyni. Dagadt vagyok, ez a bűnöm. Pedig rengeteget próbáltam sokféle diétát, de amit lefogytam, simán visszajött. Ő elvárja az erős kajákat, húst, tésztát, rágcsát, édességet. Én meg gyenge vagyok és nem tudok ellenállni nekik. Arra pedig sem időm, sem energiám nincs, hogy három félét főzzek.
7/30 A kérdező kommentje:
Kimerült vagyok testileg, lelkileg. Szerinte ez hülyeség, mert ez a home office, meg itthoni iskola, meg háztartás, meg gyerek lefoglalása nem nagy f dolgok, emellé beférhetne a kert, a sport, a napi legalább 1 szex. Ő semmit nem változtatott a szokásain, illetve annyit, hogy délutánonként most már kijár pecázni, mert i kell kapcsolódni.
Undorító férjed van, már ne haragudj:)
Nem veled van a baj, remelém azt tudod.
Vagyis csak annyi, hogy ilyen ember figyelmére vágysz
2020. máj. 2. 11:56
9/30 A kérdező kommentje:
De, szerinte velem van a baj. Hiszen míg kicsi volt a gyerek, nem intéztem el, hogy a gyerek csendben legyen, mikor ő hazajön. Hogy nem szexeltem vele, nem csábítottam el naponta legalább egyszer. Igaz, azt sem tudtam, este merre van az előre, mert a gyerek éjjelente legalább 6-8x felelt, át kellett menni hozzá. A férjem sosem kelt fel hozzá, hiszen ő dolgozik, én meg csak játszom egész nap itthon a gyerekkel.
Jelenleg 10 éves a gyerek, elvárás most is, hogy csend legyen. Elvárás, hogy ellegyen egyedül is. Ja, és elvárás, hogy ő pecázni mehessen, ha úgy tartja a kedve, illetve minden télen egy francia síút. Természetesen nélkülünk, hiszen neki jár a pihenés. És én mekkora szemét vagyok, mert elrontom az ő szórakozását, mert beszólok neki. És irigy vagyok rá. De nem érti meg, hogy csak én is pihenésre vágyom. Most egyébként s legnagyobb boldogsága, hogy nem kell velünk nyaralni menni.
21 év után te komolyan azt kérdezed, hogy meg fog-e változni? Soha nem fog. Válj el, jobb lesz neked kettesben a fiaddal, és ha végre nyugalmad lesz, kivirulsz majd, jöhet akár a szuper kapcsolat is. Vagy nem jön, de az se baj, egyedül is jó. Én 18 év után adtam fel a reményt, pedig "dagadt" se voltam. Most egyedül vagyok a gyerekekkel, és egyelőre nem is hiányzik semmilyen tartós kapcsolat. 38N
2020. máj. 2. 13:56
Kapcsolódó kérdések: