Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből valaha normális kapcsolat?
A párommal 2,5 év után szakítottunk, majd 8 hónap után ùjra összejöttünk. Ez idő alatt az akkori partnere védekezés mellett teherbe esett, és bár nem voltak már együtt, mikor kiderült a terhesség, a nő megtartotta a gyereket.
Azóta már megszületett, a párom rendszeresen látogatja őket meg foglalkozik a gyerekkel, viszont én egyre nehezebben viselem ezt a helyzetet. Elsősorban azt, hogy odamegy hozzájuk és, hogy anyagilag támogatja. Tudom, hogy ez a helyes viselkedés, akkor is ha nincsenek együtt, de most már nagyon ki vagyok borulva az egésztől.
Nyilván ez egy nem mindennapi történet, de ha te ilyen helyzetben lennél, mint most én, mit csinálnál? Elég lenne az, hogy szereted a párod, hogy elfogadj egy ilyen borzasztó helyzetet vagy kilépnél inkább ebből?
Ha feltetted ezt a kérdést és ilyen szöveggel (ami szöveg ellen semmi kifogásom nincs!), akkor távolodj el a párodtól, mert egy életen át ezt úgysem tudod majd elviselni.
F.
1, Ez hülyeség, már bocs!
Szerintem ez neki is nehéz, de ahogy leírod ferfiasan viseli!
Ha valóban szeretitek egymást, akkor lehet közös gyermeketek és valszeg jó apa lesz a sztoribol kiindulva!
Szerintem te csak haragszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!